Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Στο σκοτάδι βυθίστηκε η μισή πόλη των Ν. Μουδανιών -VIDEO-

Στο σκοτάδι βυθίστηκε μεγάλο μέρος της πόλης των Ν. Μουδανιών δέκα λεπτά μετά τις 21:00 από βλάβη το δίκτυο ηλεκτρισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες λόγω προβλήματος σε καλώδιο μέσης τάσης προξενήθηκε black out σε μεγάλο μέρος του οικισμού, ενώ ρεύμα είχαν μόνο περιοχές του κέντρου.

Την ώρα του black out έκλειναν τα περισσότερα καταστήματα στην αγορά και προκλήθηκε μικρή αναστάτωση. Προβλήματα παρατηρήθηκαν και στις τηλεπικοινωνίες.

 Στο μεταξύ, για αύριο Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 έχει προγραμματιστεί διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος για ενίσχυση, βελτίωση και συντήρηση των δικτύων του ΔΕΔΔΗΕ.

27/3/2024 8:30 με 11:00:00 πμ : ΔΗΜ.ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ( Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΑ ) ΜΟΝΟ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΤΩΝ Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ, ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΚΤΕΛ, ΣΜ DISCOUNT, IL GUSTO, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΥΡΟΒΟΥΖΗΣ, ΕΠΙΠΛΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΙΔΗΣ , ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης που αναφέρεται πιο πάνω.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα