Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Στον Πολύγυρο οι Σχολικοί Αγώνες Ειδικής Αγωγής Κεντρικής Μακεδονίας

Το Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου διοργάνωσε σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής τους σχολικούς αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ Στίβου μαθητριών και μαθητών Σχολείων Ειδικής Αγωγής Π.Ε. και Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας, υπό την αιγίδα του Δήμου Πολυγύρου.

Οι αγώνες έλαβαν χώρα στο Εθνικό Στάδιο Πολυγύρου με την παρουσία 16 σχολείων και 170 συμμετεχόντων. Πέρα από τις μαθήτριες και μαθητές που διακρίθηκαν με την πρώτη, δεύτερη και τρίτη θέση, το Ειδικό Σχολείο εμπνεόμενο από το αθλητικό πνεύμα, τίμησε όλες και όλους τους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες με την ειδική απονομή μεταλλίων.

 

Οι επιδόσεις των μαθητριών και μαθητών αποδεικνύουν έμπρακτα την σημαντικότητα του αθλητισμού, καθώς πέρα της σωματικής ευεξίας που προσφέρει, καλλιεργεί την ευγένεια της ψυχής, την άμιλλα και το θάρρος. Ο στόχος μέσα και από αυτή την πρωτοβουλία μας ήταν ο σεβασμός της διαφορετικότητας και η αποδοχή της ετερότητας.

Το Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου ευχαριστεί θερμά τις παρακάτω εταιρείες- καταστήματα που συνέβαλλαν στην επιτυχή διοργάνωση των αγώνων.

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

OLYMPIC BREWERY

ΝΕΡΟ ΖΑΓΟΡΙ

ΤΙΒΕΡΙΟΥΣ ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ ΜΕΛΛΙΣΙΔΗ

EXELIXIS HORECA

ΚΑΤΙ ΑΠ ΟΛΑ

HOLOMON

ΚΡΑΣΙΑ LIVADIOTI

ΕΛΙΕΣ ΧΛΙΑΠΑΣ

ΜΕΛΙ ΣΙΘΩΝ

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΕΞΙ ΒΡΥΣΕΣ

ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ

BEACH BAR PASIR

ΟΜΑΔΑ LATIN ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

Το Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου ευχαριστεί επίσης την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής, το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, τον Ανθρωπιστικό Οργανισμό Εκπαίδευσης Παιδιών KIDS SAVE LIVES με έδρα την Αρναία, για την ομάδα υποστήριξης απινιδωτή και τον κ. Β. Καρατζιοβάλη για την κάλυψη των αγώνων με drone.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα