Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Επίσκεψη της Έλενας Σώκου στη Σιθωνία -VIDEO/ΦΩΤΟ-

Περιοχές της Σιθωνίας επισκέφθηκε την Παρασκευή η συντονίστρια του πρωθυπουργικού γραφείου στην Βόρεια Ελλάδα, Έλενα Σώκου, για να καταγράψει και να συζητήσει με εκπροσώπους φορέων τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

«Είναι η τρίτη φορά που έρχομαι το τελευταίο διάστημα στη Χαλκιδική και στόχος μας είναι να μας μεταφέρουν οι αρχές και οι εκπρόσωποι να μας μεταφέρουν τα προβλήματα του τόπου. Εδώ στο Κέντρο Υγείας μιλήσαμε με το προσωπικό για τα ζητήματα που αφορούν την συγκεκριμένη δομή αλλά και την ιδιαιτερότητα της Χαλκιδικής να δέχεται χιλιάδες κόσμου τους θερινούς μήνες που πρέπει να εξυπηρετηθούν. Όλα αυτά τα βλέπουμε και τα καταγράφουμε και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν, ενώ σύντομα σε επίπεδο υγειονομικής περιφέρειας θα γίνουν ανακοινώσεις για τη στήριξη της Χαλκιδικής» δήλωσε στο radio Star 95,5 η κ. Σώκου.

Η κ. Σώνου επισκέφθηκε το δήμαρχο Σιθωνίας, στη συνέχεια μετέβη στο Κέντρο Υγείας Αγ. Νικολάου και στο ΑΤ Σιθωνίας, ενώ επισκέφθηκε και το Νέο Μαρμαρά όπου είδε το θέμα το λιμανιού.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα