Τετάρτη, 01 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Στα μπλόκα και οι αγρότες των Βραστάμων

Με τρακτέρ και άλλα αγροτικά μηχανήματα δηλώνουν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους στους συναδέλφους τους ανα την Ελλάδα, οι αγρότες των Βραστάμων, που βγήκαν την περιμετρική οδό, στην είσοδο του χωριού.

Σε δίωρο αποκλεισμό προχώρησαν και την Πέμπτη το απόγευμα οι αγρότες της Χαλκιδικής, διακόπτοντας την κυκλοφορία στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στην αερογέφυρα Πορταριάς.

Το ίδιο θα συμβεί και αύριο, Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, ενώ την Κυριακή θα κλείσουν την ενθική οδό από τις 12 το μεσημέρι ως τις 8 το βράδυ.

Οι αγρότες της Χαλκιδικής θα πάρουν μέρος στην αυριανή σύσκεψη στη Σίνδο, όπου θα καθοριστεί η επιτροπή που θα εκπροσωπήσει τους αγρότες της Μακεδονίας.

Επιπλέον, άλλοι αγρότες της Χαλκιδικής που έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στο ύψος της Γαλάτιστας, έκλεισαν την εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Πολυγύρου από τις 19.00 έως τις 22.00.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα