Τετάρτη, 01 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Παρέμβαση στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Συνάντηση εργασίας είχαν την Τρίτη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην Αθήνα, για θέματα που σχετίζονται με την Αυτοδιοίκηση και φυσικά τα επίκαιρα αιτήματα των αροτών της Χαλκιδικής,  ο βουλευτής Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος, η αντιπεριφερειάρχης Κατερίνα Ζωγράφου και ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Μανώλης Καρράς.

Η κ. Ζωγράφου σχολίασε:

"Συνηγορώντας στις διεκδικήσεις γεωργών, κτηνοτρόφων και μελισσοκόμων καταθέσαμε στους Υφυπουργούς κ. Σταμενίτη και κ. Κελέτση τις προτάσεις μας και τη στήριξή μας στους αγρότες της Χαλκιδικής". 

Ο δήμαρχος Ν. Προποντίδας Μανώλης Καρράς ανέφερε:

"Μένοντας πιστός στη δέσμευσή μου ότι θα παραμείνω στο πλευρό των αγροτών, κτηνοτρόφων και μελισσοκόμων του τόπου μας και πιστεύοντας στο δίκαιο του αγώνα τους, συμμετείχα σήμερα, μαζί με τον βουλευτή του νομού μας Ι. Γιώργου και την αντιπεριφερειάρχη Κατερίνα Ζωγράφου, στη συνάντηση με τους υφυπουργούς αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων, Σταύρο Κελέτση και Διονύσιο Σταμενίτη.
Εκεί τους θέσαμε τα προβλήματα και των αιτήματα των αγροτών. Ένα βήμα έγινε. Κάθε επόμενη μέρα και κάθε επόμενη διεκδίκηση πρέπει να μας βρίσκει ενωμένους, όπως αυτή τη στιγμή είναι και οι αγρότες του τόπου μας."


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα