Παρασκευή, 03 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνάντηση του Βουλευτή Χαλκιδικής Ι. Γιώργου με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

Συνάντηση με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Νίκο Ταγαρά είχε ο βουλευτής Χαλκιδικής, Ιωάννης Γιώργος, με σκοπό την ενημέρωση επί των Ειδικών Πολεοδομικών Σχεδίων (Ε.Π.Σ) .

Η περιοχή στην οποία εφαρμόζεται ένα Ε.Π.Σ. σύμφωνα με το πρόγραμμα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας “Κωνσταντίνος Δοξιάδης” δεν ταυτίζεται απαραίτητα με τα διοικητικά όρια δημοτικών ενοτήτων και αυτό καθιστά τα Ε.Π.Σ. ιδιαίτερα χρήσιμα και ασφαλή για τη χωρική οργάνωση και ανάπτυξη περιοχών, οι οποίες μπορούν να λειτουργήσουν ως υποδοχείς σχεδίων, έργων και προγραμμάτων υπερτοπικής ή στρατηγικής σημασίας και να καθορίσουν την πορεία προς το μέλλον του τόπου.

"Ευχαριστώ θερμά τον Υφυπουργό ο οποίος, ως εξαιρετικός γνώστης με πολυετή και σημαντική εμπειρία σε θέματα χωροταξικού και πολεοδομικού σχεδιασμού, μου παρείχε μία πλήρως κατατοπιστική κουβέντα και ταυτόχρονα με ενημέρωσε για
την ταχύτητα που δρα το Υπουργείο στο συγκεκριμένο θέμα έχοντας ήδη προχωρήσει το θέμα της Σύμβασης για την Εκπόνηση Μελέτης του Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής" σχολίασε ο κ. Γιώργος.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα