Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η ΔΑΚΕ πρώτη δύναμη στις εκλογές των δασκάλων της Χαλκιδικής

Πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη εκλογές για την ανάδειξη Αντιπροσώπων του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε Ν. Χαλκιδικής  «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» στην 86η Γενική Συνέλευση του κλάδου. Τα αποτελέσματα έδειξαν πρωτιά για την παράταξη της ΔΑΚΕ.

 

 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: 

 

 Εκλέγονται :

 ΔΑΚΕ: Βογιατζής Χρήστος, Σακκάς Γρηγόριος 

ΔΗ.ΣΥ.:  Αμπελίδης Αναστάσιος, Εμμανουηλίδου Αθανασία

ΑΝΕΞ.:  Ουδατζής Νικόλαος, Γκολόη Γερακίνα  

 

H ΔΑΚΕ/ΠΕ Χαλκιδικής αναφέρει:  

Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους οι οποίοι προσήλθαν στην συνέλευση που προηγήθηκε και στην ψηφοφορία και απέδειξαν ότι εμπιστεύονται την συνδικαλιστική παράταξη που δεν επαφίεται σε συνθήματα, αλλά δίνοντας αγωνιστικό παρών στις συνδικαλιστικές μάχες, απαιτεί δυναμικά την επίλυση των προβλημάτων των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Τα αποτελέσματα των εκλογών στο σύλλογό μας  δείχνουν ότι μεγάλο μέρος των συναδέλφων αναγνωρίζει στο λόγο και τις πράξεις μας ένα κομμάτι του εαυτού του. 

Δεσμευόμαστε ότι μέσα από πνεύμα ενότητας, ξεκάθαρες θέσεις, διάλογο και ήπιους τόνους θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε χωρίς αγκυλώσεις και κομματικές δεσμεύσεις για την ανύψωση της θέσης του εκπαιδευτικού και της δημόσιας εκπαίδευσης μέσα στην ελληνική κοινωνία.

Στις στιγμές της έντονης αμφισβήτησης του πολιτικού αλλά και του συνδικαλιστικού συστήματος, η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. συμβάλλει με την υπεύθυνη στάση της στην ενίσχυση της αξιοπιστίας του συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. Χαλκιδικης.

 

 

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα