Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Από αύριο Παρασκευή 9/11, αρχικά στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Μακεδονία και από το μεσημέρι στα υπόλοιπα δυτικά, την κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία και από το απόγευμα στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου προβλέπονται νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές κυρίως στα δυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες με πιθανότητα τοπικών βροχών στις Κυκλάδες τις βραδινές ώρες. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.


Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 τοπικά στο βόρειο Ιόνιο έως 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Στα ανατολικά αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, σταδιακά από τα δυτικά θα επικρατήσουν νότιοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ.


Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα νότια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11-11-2023

Στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια, και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς τοπικά ισχυρές στα δυτικά και τα βόρεια. Τα φαινόμενα το βράδυ στα δυτικά θα εξασθενήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και από το μεσημέρι μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.


Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7, στο βορειοανατολικό Αιγαίο πιθανόν πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Από το απόγευμα στα δυτικά δυτικοί 4 με 6 μποφόρ
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα ανατολικά.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα