Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού World Travel Market στο Λονδίνο η Χαλκιδική

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού World Travel Market στο Λονδίνο συμμετέχει και φέτος η Χαλκιδικής, διά του Τουριστικού Οργανισμού, προβάλλοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματά της Χαλκιδικής και το ποιοτικό τουριστικό προϊόν της.

Στο Λονδίνο βρίσκεται η αντιπεριφερειάρχης, Κατερίνα Ζωγράφου, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος, τα στελέχη του Οργανισμού, Γιώργος Μπρουτζάς και Τανια Ακριτίδου και ο αντιδήμαρχος Αριστοτέλη, Νίκος Αυγερινός.

Το περίπτερο της Χαλκιδικής επισκέφθηκαν ο πρέσβης της Ελλάδας στο Λονδίνο κ. Γιάννη Τσαούση, η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, τον γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης και ο γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης της ΠΚΜ, Βλάχος Νίκος.

 

Στην WTM London 2023 συγκεντρώνει πάνω 5.000 εκθέτες, καλύπτοντας όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας.

Στην έκθεση ο ΕΟΤ έχει εκθεσιακό χώρο 900 τ.μ., στον οποίο βρίσκονται 72 συνεκθέτες, μεταξύ των οποίων φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης, αεροπορικές εταιρείες, ελληνικά αεροδρόμια, ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία, startups τουρισμού και άλλες ελληνικές επιχειρήσεις.

Ο ΕΟΤ διοργανώνει δύο σημαντικές εκδηλώσεις: το «Sustainability Marathon» το οποίο αφορά την βιωσιμότητα του ελληνικού τουρισμού και το «Greek Women Mean Business», στο οποίο θα συμμετάσχουν Ελληνίδες που καινοτομούν στο τουριστικό επιχειρείν.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα