Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνεχίζεται η καλή πορεία της σεζόν για τη Χαλκιδική και το Νοέμβριο

Συνεχίζεται η πορεία της καλής σεζόν για τη Χαλκιδική σε επίπεδο κρατήσεων.

Είναι πολλοί οι επισκέπτες, κυρίως από την Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη, οι οποίοι επιλέγουν τον τόπο μας, σε εποχές λιγότερο θερμές από το καλοκαίρι και που δίνουν τη δυνατότητα για μπάνια στη θάλασσα, δραστηριότητες στη φύση και γαστρονομικές εμπειρίες.

Μεγάλο παραμένει και το ενδιαφέρον του εγχώριου τουρισμού για επισκέψεις σε χώρους παραγωγής, οινοποιεία, αποσταγματοποιεία, ζυθοποεία, αλλά και γεύματα σε εστιατόρια, που παραμένουν ανοιχτά, για γνωριμία με την τοπική γαστρονομία.

Παράλληλα, το Taste Halkidiki, το πρόγραμμα που έχει δημιουργήσει το Επιμελητήριο Χαλκιδικής για την προώθηση της τοπικής γαστρονομίας και των μοναδικών προϊόντων του τόπου μας, παραμένει ζωντανό κι ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για τους επισκέψιμους χώρους παραγωγής και τις ιδιαίτερες εμπειρίες, που μπορεί να ζήσει, γνωρίζοντας τον τοπικό γαστρονομικό πλούτο και τους ανθρώπους, που συνδέονται με αυτόν.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα