Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος του ΑΣ Σημάντρων, Βαγγέλης Μισαηλίδης

Έφυγε αιφνίδια από τη ζωή ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σημάντρων, Βαγγέλης Μισαηλίδης, του οποίου το όνομα έχει συνδεθεί με τους αγώνες των αγροτών της Χαλκιδικής.

Η αντιδήμαρχος Ν. Προποντίδας, Αθανασία Εμμανουηλίδου σχολίασε:

"Βαγγέλη οι αγώνες κάποτε σταματούν… Κι εσύ έδωσες πολλούς για την οικογένεια σου, αλλά και για τους αγρότες ! Ο τελευταίος αγώνας σε λύγισε… Μετά από δυο μήνες ο φίλος Βαγγέλης Μισαηλιδης έχασε τη μάχη με το θάνατο κι αφήνει πίσω σπουδαία παρακαταθήκη για όλους όσους αγαπούν τη γη και μάχονται για το δίκιο τους. Βαγιαλενα και Γιαννα κουράγιο. Είμαι σίγουρη πως δε θα σας εγκαταλείψει η αύρα και η αγαπη του ποτέ! Αγαπημένα αδέλφια, Βασιλη και Παντελη, ανήψια, φίλοι και συγγενείς του Βαγγέλη φροντίστε να κρατήσετε ζωντανή τη μνήμη του. Γιατί οι άνθρωποι φεύγουν μόνο όταν τους ξεχνάμε.

Αύριο στα Σήμαντρα Χαλκιδικής και στον Ιερό ναό των Δώδεκα Αποστολών θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στις 12 το μεσημέρι. Ας τον αποχαιρετήσουμε κι ας δώσουμε αντί στεφάνων, κάποιο ποσό για το ειδικό σχολειο Νέας Προποντίδας μιας κι αυτή είναι η επιθυμία της αγαπημένης του συζύγου … Αιωνία σου η μνήμη παλικάρι μου…".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα