Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο προορισμός «Χαλκιδική» στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της Acrotel

Ενέργειες για την ανάδειξη και προβολή των περιοχών, που φιλοξενούν τα ξενοδοχεία του έχει εκκινήσει ο Όμιλος ACROTEL Hotels & Villas. Με παρουσία σε ΜΜΕ τοπικής και πανελλαδικής εμβέλειας, επισημαίνει την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής και τη μοναδικότητα του προορισμού «Χαλκιδική» και ειδικότερα η περιοχή της Σιθωνίας.

Στόχος της προσπάθειας είναι να γίνει περαιτέρω γνωστή στο ευρύτερο κοινό η πολυδιάστατη φύση των προορισμών του. Εκτός από την ακτογραμμή με τις μοναδικές παραλίες, η Σιθωνία προσφέρει μια πλούσια γκάμα δραστηριοτήτων και εμπειριών, που ξεπερνούν τα όρια του συμβατικού τουρισμού.

Η παράδοση της ελληνικής φιλοξενίας, το υπέροχο φυσικό τοπίο, η πλούσια γαστρονομία είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, που κατατάσσουν την περιοχή στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς της χώρας.


Όμιλος Ξενοδοχείων ACROTEL

Η ACROTEL, ένας premium ξενοδοχειακός όμιλος, που διακρίνεται για την ποικιλία και υψηλή ποιότητα των καταλυμάτων του, συνεχίζει την πρωτοποριακή του πορεία, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες διαμονής στην περιοχή της Σιθωνίας Χαλκιδικής.

Η φιλοσοφία μας εστιάζει στη δημιουργία αξέχαστων ταξιδιωτικών στιγμών που ξεπερνούν τις προσδοκίες των επισκεπτών μας. Προσφέρουμε επιλογές διαμονής σε συνολικά επτά ξενοδοχειακές μονάδες καθεμία σε προνομιακές τοποθεσίες στην καρδιά της Σιθωνίας, την Ακτή Ελιάς, τη Νικήτη και τον Όρμο Παναγιάς. Διαθέτουμε πολυτελή δωμάτια και σουίτες, θεματικά εστιατόρια, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις γυμναστηρίου, spa και animation team. Σε όλα τα ξενοδοχεία παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με προσωπική φροντίδα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Σε κάθε ξενοδοχείο, η αρχιτεκτονική, η αισθητική και η λειτουργικότητα ενσωματώνονται με σεβασμό στο περιβάλλον.

Η "ναυαρχίδα" της Acrotel το ACROTEL Athena Pallas, αλλά και το ACROTEL Athena Residence, το ACROTEL Athena Villas και το ACROTEL Elea Beach προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο διαμονής και φιλοξενίας με απρόσκοπτη θέα στο Τορωναίο Κόλπο. Ποτέ άλλοτε η ιδιωτικότητα, η γαστρονομική παράδοση και οι σύγχρονες ανέσεις δεν συνυπήρχαν τόσο αρμονικά με το μαγευτικό τοπίο της Σιθωνίας, όσο στο ACROTEL Lily Ann Boutique Hotel. Το ACROTEL Lily Ann Village Hotel αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να περάσουν τις διακοπές τους στην κοσμοπολίτικη Νικήτη. Στον όρμο της Παναγιάς, το ACROTEL Porto Brava Luxury Villas είναι η καλύτερη επιλογή για οικογένειες, φίλους και ζευγάρια, δίνοντας την ευκαιρία να ανακαλύψουν τους θησαυρούς της περιοχής.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα