Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εγκαίνια της 4ης έκθεσης Propontis Expo

Τα επίσημα εγκαίνια της 4ης έκθεσης Propontis Expo πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννης Κουφίδης, ενώ συμμετέχουν 17 εμπορικές και επιχειρήσεις υπηρεσιών της Χαλκιδικής.


Στην εκδήλωση παρέστησαν και χαιρέτησαν οι βουλευτές Χαλκιδικής, Ιωάννης Γιώργος και Απόστολος Πάνας, ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Μανώλης Καρράς, η περιφερειακή σύμβουλος, Μέλα Κυριακίδου, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ξενοδόχων, Γρηγόρης Τάσιος και ο πρόεδρος της ΑΝΕΤΧΑ, Γιώργος Πασαλής.


Παρόντες και οι κ. Λείβανος, πρόεδρος του Εμπορικός Σύλλογος Μουδανιών, ο οποίος ήταν και συνδιοργανωτής της εκδήλωσης, ο πρόεδρος Απόστολος Καραθανάσης και μέλη του Συλλογος Εστιασης Νεων Μουδανιων. Στην εκδήλωση συμμετείχαν Αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι του Δήμου Νέας Προποντίδας, που είναι και συνδιοργανωτής της έκθεσης.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννης Κουφίδης, αναφέρθηκε στην ιδιαίτερα ισχυρή και εποικοδομητική σχέση, που έχει χτίσει η παρούσα διοίκηση του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής με τους Συλλόγους και τα Σωματεία όλης της Χαλκιδικής.
Ειδικά για τις ημέρες της έκθεσης δημιουργήθηκε κοινό περίπτερο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής με τον Εμπορικός Σύλλογος Μουδανιών, Σύλλογος Εστίασης Νέων Μουδανιών, που προσέφερε εκλεκτά εδέσματα των μελών στους επισκέπτες, καθώς και με τον Σύλλογο Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Χαλκιδικής-Καλαμαριάς.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα