Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Σπύρος Χρηστίδης θα είναι υποψήφιος στο Δήμο Πολυγύρου

Την υποψηφιότητά του ανακοίνωσε σήμερα ο Σπύρος Χρηστίδης, για τη θέση του Δημάρχου στον Δήμο Πολυγύρου.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

"Φίλες και φίλοι,
Βρίσκομαι σήμερα στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου για την θέση του Δημάρχου στον Δήμο Πολυγύρου με την Κοινωνική Συμπαράταξη ΜΑΖΙ για την ανασυγκρότηση του Δήμου Πολυγύρου.

Τα τελευταία χρόνια, ο Δήμος μας χαρακτηρίζεται από τις παθογένειες, την σπατάλη, την εκμετάλλευση και την διαρκή υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Όλο αυτό το διάστημα, βασικά προβλήματα της καθημερινότητας έχουν διογκωθεί και... παραμένουν άλυτα, με την αδράνεια από την πλευρά της παρούσας δημοτικής αρχής να έχει επιφέρει κορεσμό στην διάθεση όλων για ουσιαστική ανάπτυξη.

Σήμερα λοιπόν, με την παρούσα ανάρτηση, καλούμε όλους εσάς να γίνεται συμμέτοχοι στην προσπάθεια για ριζική αλλαγή, με πολιτική σκέψη αλλά χωρίς κομματικές σκοπιμότητες. Στόχος της παράταξής μας είναι να εργαστούμε για να φέρουμε στον τόπο μας την ανάπτυξη και την πρόοδο που του αξίζει, την δίκαιη πρόσβαση σε θεσμούς και υπηρεσίες του Δήμου, την ίση αντιμετώπιση όλων· με το συλλογικό συμφέρον να υπερβαίνει οποιασδήποτε ατομικής βλέψης. Στόχος μας είναι να εργαστούμε για να ανατρέψουμε την πληθυσμιακή μείωση και τον αναπτυξιακό κατακερματισμό του Δήμου. Με όπλο την καλή διάθεση, τον επαγγελματισμό και το μεράκι, σκοπεύουμε να συνεργαστούμε με ανθρώπους που διαθέτουν τα αντίστοιχα εφόδια, τις διεπιστημονικές γνώσεις, τις προσωπικές ικανότητες και την απαραίτητη αγάπη για τον τόπο μας.

Όλοι μαζί, οφείλουμε να δουλέψουμε για την ευημερία του Πολυγύρου, συμπεριληπτικά και ισότιμα· με ακούραστη υπομονή και ακαταπόνητη συνέπεια.

Ενωτικά λοιπόν, πρέπει να υψώσουμε μέτωπο στη νοσηρότητα και τις πελατειακές σχέσεις. Σημειώνω εδώ, πως η ενότητα απαιτεί χρόνο, ίση μεταχείριση, πολλαπλότητα των φωνών, συνεργασίες με ύψιστη αρχή την ισότητα όλων. Σε αυτή την συνάρτηση δεν χωράει το προσωπικό συμφέρον και η υπεροψία, αλλά οφείλουμε να προάγουμε την συλλογικότητα, με ειλικρινή αφοσίωση και διάθεση για προσφορά· με ηθικές αρχές και προσωπικό αγώνα.

Την μάχη αυτή, θα την δώσουμε όλοι ΜΑΖΙ, ως μια βαθιά συνεκτική κοινωνική συμπαράταξη, που θα στέκεται απέναντι στην προσωποκεντρική και παλαιοκομματική εκμετάλλευση ενός Ισχυρού Δήμου, με ανυποχώρητη ενωτική φωνή, με αυτοδιοικητική διάθεση. Μια κραταιά κοινωνική συμπαράταξη απευθυνόμενη στην κοινωνία των πολιτών του Δήμου Πολυγύρου· ανοιχτή στον διάλογο, την συμμετοχικότητα και την πολυφωνία. Μια λειτουργική κοινωνική συμπαράταξη με πίστη και προσήλωση στην δημοκρατική λειτουργία των θεσμών· με αφοσίωση στα θέματα που απασχολούν κάθε δημότη. Μια κοινωνική συμπαράταξη που θα σχεδιάσει ένα οργανωμένο, ρεαλιστικό σχέδιο ανάπτυξης, ανοιχτό στην διαβούλευση.

Σήμερα λοιπόν, με την συναίνεση όλων των συνεργατών μου, κάνω αυτό το πρώτο βήμα για το αύριο. Ένα αύριο, ελπιδοφόρο, συμπεριληπτικό, προσβάσιμο, όπου όλοι ΜΑΖΙ θα στοχεύσουμε στην ουσιαστική ανάπτυξη, όπου οι Δημότες θα απολαμβάνουν ίση πρόσβαση στις ευκαιρίες, στους θεσμούς, στις υποδομές και στα δικαιώματα.

Σας προσκαλώ· σας προσκαλούμε όλοι προσωπικά, να γίνετε συμμέτοχοι σε αυτό το βήμα προόδου για τον Δήμο μας, τον Δήμο Πολυγύρου.
Είμαι βέβαιος ότι ΜΑΖΙ μπορούμε να κάνουμε την διαφορά."


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα