Σάββατο, 04 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο υπ. Δήμαρχος Κασσάνδρας Α. Μιχαλάκης απαντά με αγωγή σε ανάρτηση του Β. Κυρίτση

Φωτιά παίρνει το προεκλογικό σκηνικό στο Δήμο Κασσάνδρας με τις πέντε υποψηφιότητες που μέχρι σήμερα έχουν δημοσιοποιηθεί. Αναστασία Χαλκιδικά, Μαρία Παπαδημητρίου, Κώστας Παπαγιάννης, Βασίλης Στακινός και Αντώνης Μιχαλάκης είναι οι πέντε υποψήφιοι για το Δήμο της Κασσάνδρας.

Στο μεταξύ, ο υποψήφιος δήμαρχος Αντώνης Μιχαλάκης, απάντησε με ανακοίνωσή του στα όσα είχε γράψει εναντίον του με ανάρτησή του στο facebook ο πρώην δήμαρχος Κασσάνδρας, Βασίλης Κυρίτσης.

Ο κ. Μιχαλάκης, αν και η ανάρτηση έγινε τον περασμένο Απρίλιο, όταν είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, δεν είχε σχολιάσει το παραμικρό.

Σήμερα μας ενημερώνει για την εξέλιξη της υπόθεσης:

"Αγαπητές συμπολίτισσες και συμπολίτες, πριν λίγο καιρό, αποφασίστηκε με μία ομάδα συνεργατών να σχηματίσουμε έναν πολιτικό συνδυασμό προκειμένου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές να διεκδικήσουμε την ψήφο σας.

Με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δέχτηκα μία πρωτοφανή επίθεση, μέσω ανάρτησης στο facebook, από τον πρώην Δήμαρχο Κασσάνδρας Βασίλειο Κυρίτση. Στη συγκεκριμένη ανάρτηση, η οποία αποτέλεσε θέμα συζήτησης για αρκετές ημέρες στην κοινωνία μας, χρησιμοποίησε προσβλητικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς προς εμένα, θίγοντας την προσωπικότητά και την υπόληψή μου. Επίσης πέρα από την προσωπική ζημία που υπέστην, στόχος του υβριστή μου ήταν και η πολιτική σκοπιμότητα.

Το γεγονός ότι δεν προέβην σε κανενός είδους σχολιασμό- αντιπαράθεση μέσω του facebook, δεν σημαίνει ότι τα γραφόμενα του υβριστή μου πέρασαν στο απυρόβλητο. Μετά από εντολή μου, το νομικό μας τμήμα προέβει στη σύνταξη εξωδίκου διαμαρτυρίας με σκοπό ο Βασίλειος Κυρίτσης να ανακαλέσει τα γραφόμενά του.

Επειδή όμως δεν έγινε ανάκληση των σε βάρος μου συκοφαντικών χαρακτηρισμών, κατατέθηκε αγωγή σε βάρος του με την οποία αιτούμαι από το δικαστήριο να τον καταδικάσει για την ηθική βλάβη που μου προκάλεσε και να επιδικαστεί σε βάρος του χρηματική αποζημίωση. Το ποσό την αποζημίωσης, το οποίο δεδομένα θα του επιδικασθεί, αμέσως μόλις μου αποδοθεί, θα γίνει δωρεά εκ μέρους μου σε σχολεία του Δήμου μας, προς υποβοήθηση στη μόρφωση των νέων.

Η εν λόγω δήλωση γίνεται για δύο λόγους:
Πρώτον για να γνωρίζει ο κόσμος της Κασσάνδρας, ότι η κουλτούρα μας δεν θα μας επέτρεπε να συμπεριφερθούμε με παρόμοιο τρόπο σε κάθε είδους επίθεση που δεχόμαστε τόσο σε πολιτικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Εμείς θα απαντούμε στο πλαίσιο που ορίζει ο Νόμος και οι διαδικασίες.
Δεύτερον για να γνωρίζουν οι φίλοι μας καθώς και τα στελέχη μας, πως κανένας δεν μπορεί να μας εκβιάσει ή να μας φοβίσει.

Καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι σε όλους."


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα