Σάββατο, 04 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Σήμαντρα: Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και χειροτεχνιών

Ο Σύλλογος Γυναικών Σημάντρων διοργανώνει στις 22 και 23 Ιουλίου (Κεντρική Πλατεία Σημάντρων) με τη στήριξη του Δήμου Ν. Προποντίδας για ακόμη μια χρονιά: “Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και χειροτεχνιών με τη συμμετοχή τοπικών επαγγελματιών στην Κεντρική Πλατεία Σημάντρων”.

💠Το Σάββατο 22/7,
-17.00 Έναρξη λειτουργίας της ‘Έκθεσης
-19.30 Σε συνεργασία με το Βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΚΟΣΜΟΣ η Εκπαιδευτικός/συγγραφέας Λίλα Στογιάννη, θα παρουσιάσει το παιδικό βιβλίο της “ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ”

💠Την Κυριακή 23/7
-10.00 π.μ.: Έναρξη λειτουργίας της ‘Εκθεσης
-20.30 μ.μ.: Στο πλαίσιο της συνεργασίας των Δημοτικών Βιβλιοθηκών του Δήμου μας με την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή, θα πραγματοποιηθεί ομιλία: “Ανακαλύπτοντας τα μυστικά της γευσιγνωσίας ελαιόλαδου” με ομιλήτρια τη Δρ. Κική Ζηνοβιάδου, Υπεύθυνη μεταπτυχιακού προγράμματος “Ανάπτυξη νέων προϊόντων και επιχειρήσεων στον κλάδο των τροφίμων”, Κολλέγιο Περρωτής, Αμερικανική Γεωργική Σχολή

• Στη συνέχεια θα γίνει γευσιγνωσία παραδοσιακών πιτών φτιαγμένων από τις κυρίες του Συλλόγου.

• Θα ακολουθήσει μουσική βραδιά.

Υπό την αιγίδα του Δήμου Νέας Προποντίδας, της Κοινότητας Σημάντρων και του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Νέας Προποντίδας.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα