Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ανατροπή με τον θάνατο της 16χρονης – Πνίγηκε από εισρόφηση

Ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου της 16χρονης κοπέλας από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στη Χαλκιδική τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr από ιατροδικαστικές πηγές, ο θάνατος της άτυχης κοπέλας προκλήθηκε από εισρόφηση αναχθέντος γαστρικού περιεχομένου.

Ανείπωτη θλίψη για το θάνατο της 16χρονης

Η συγκεκριμένη εξέλιξη ανατρέπει την έως τώρα εκδοχή, σύμφωνα με την οποία η 16χρονη κατέληξε μετά από αλλεργικό σοκ που υπέστη.

Στο μεταξύ, σήμερα το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στη 16χρονη σε κλίμα οδύνης. Η σορός της άτυχης κοπέλας έφτασε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Παλαιοκάστρου, συνοδευόμενη από την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους της. Ντυμένοι στα μαύρα και κρατώντας λουλούδια οι φίλοι της και οι συγγενείς της, την αποχαιρέτησαν. Οι φίλοι της που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τον ιερό ναό, «μάρσαραν» με τις μοτοσικλέτες και τα αυτοκίνητα, τα οποία αγαπούσε η ανήλικη κοπέλα.

-«Σε 36 λεπτά έφτασε το ασθενοφόρο και όχι σε 45»

O υπεύθυνος του ΕΚΑΒ Χαλκιδικής, Σπύρος Αντωνιάδης, τόνισε στο grtimes.gr ότι το ασθενοφόρο δεν ξεκίνησε από την Κασσάνδρα, αλλά από το Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, ενώ πρόσθεσε πως το πλήρωμα δεν έκανε 45, όπως έχει αναφερθεί, αλλά 36 λεπτά.

«Η κλίση δόθηκε γύρω στις 04:30 τα ξημερώματα για περιστατικό στη Χανιώτη. Το ασθενοφόρο από το ΚΥ Κασσανδρείας την ώρα που δόθηκε η πρώτη κλήση παρέδιδε επείγον περιστατικό στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου. Εμείς ως ΕΚΑΒ είχαμε ασθενοφόρο εκείνη την ημέρα, και το ασθενοφόρο ήταν στο Πολύγυρο. Η πρώτη κλήση δόθηκε σαν κρίση άσθματος και ότι η κοπέλα δεν είχε καλή επαφή με το περιβάλλον. Το ασθενοφόρο ξεκίνησε από το Κέντρο Υγείας Ν. Μουδανιών και έκανε ακριβώς 36 λεπτά και όχι 45 όπως έχει αναφερθεί. Σε δεύτερο τηλεφώνημα όταν έφτασε το πλήρωμα του ΕΚΑΒ και βρισκόταν στον κυκλικό κόμβο Καλλιθέας – Κασσανδρείας ενημερώθηκαν ότι το περιστατικό δεν είχε τις αισθήσεις του» αναφέρει ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με τον κ. Αντωνιάδη, μόλις έφτασε στο σημείο το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, βρήκε δύο αστυνομικούς που είχαν φτάσει ήδη. «Πήγαν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Όταν έφτασαν οι συνάδελφοι το κορίτσι είχε κάνει εμετούς, οπότε άμεσα της έκαναν αναρρόφηση, ενώ κατά τη διάρκεια που διακομίζονταν στο Κέντρο Υγείας στη Κασσάνδρα, οι συνάδελφοι της έκαναν ΚΑΡΠΑ. Δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να προσπαθούν να την επαναφέρουν…»

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα