Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο βουλευτής Χαλκιδικής του ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Πάνας για το εκλογικό αποτέλεσμα

Ο βουλευτής Χαλκιδικής του ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Πάνας σε δήλωσή του αναφέρει:

"Θα ήθελα να εκφράσω θερμές ευχαριστίες στο σύνολο των πολιτών, που στήριξαν με την ψήφο τους το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στη Χαλκιδική και σε όλους εκείνους, που με τίμησαν με την ψήφο τους και μου έδωσαν την ευκαιρία να τους εκπροσωπήσω στη νέα Βουλή για δεύτερη συνεχόμενη τετραετία.
Η τιμή και η ευθύνη, που αναλαμβάνω, είναι μεγάλη. Αντιλαμβάνομαι το βάρος αυτό και το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ, είναι πως θα συνεχίσω να διεκδικώ λύσεις για τον τόπο μας και ένα καλύτερο μέλλον για όλους, όπως έκανα και στην προηγούμενη θητεία.
Δηλώνω και πάλι, ότι είμαι Βουλευτής ΟΛΩΝ, ανεξάρτητα αν επιλέξατε να με ψηφίσετε ή όχι.
Είμαι δίπλα σας και μαζί σας κάθε μέρα.
Θα παλέψω για το νομό μας, θα διεκδικήσω, θα σχεδιάσω και θα υλοποιήσω.
Η επιστροφή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην κεντρική πολιτική σκηνή ξεκίνησε και αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο των εκλογών.
Η επιστροφή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Χαλκιδική εκφράστηκε με εκκωφαντικό τρόπο καταλαμβάνοντας τη 2η θέση δίνοντας συγχρόνως το υψηλότερο ποσοστό του ΠΑ.ΣΟ.Κ. σε όλη τη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους πραγματικά πίστεψαν και στήριξαν αυτή τη προσπάθεια· τους συνυποψήφιους μου, τη Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα και τους ανώνυμους φίλους, που πάντα στέκονται δίπλα μου.
Σας ευχαριστώ !"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα