Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Δήλωση του Γρηγόρη Τάσιου για το αποτέλεσμα των εκλογών

Ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Χαλκιδικής στις εκλογές 21ης Μαΐου και 25ης Ιουνίου 2023 κ. Γρηγόρης Τάσιος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Η Ελλάδα προχωράει σταθερά, τολμηρά, μπροστά. Με Ισχυρό Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και Αυτοδύναμη Κυβέρνηση έτοιμη να υλοποιήσει το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμά της για την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή.

Σε αυτή την ιστορική νίκη για τη χώρα και το μέλλον της, η Χαλκιδική συνέβαλε αποφασιστικά με την ψήφο της και θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω καθεμία Χαλκιδικιώτισσα και καθένα Χαλκιδικιώτη που στήριξε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό μας και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις.

Η κοινοβουλευτική μας εκπροσώπηση παρέμεινε τελικά σε ένα βουλευτή της συμπολίτευσης, τον συναγωνιστή Γιάννη Γιώργο και δύο βουλευτές της αντιπολίτευσης. Εύχομαι και στους τρεις καλή επιτυχία στην άσκηση των καθηκόντων τους για το καλό του τόπου μας.

Με την πολύτιμη παρακαταθήκη της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μου θα συνεχίσω να βρίσκομαι πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα προκειμένου η Χαλκιδική μας που προσφέρει τόσα πολλά στην οικονομία της χώρας να τύχει και του ενδιαφέροντος που πραγματικά της αξίζει.

Σύγχρονες υποδομές και ευκαιρίες για όλους είναι προτεραιότητες που υπηρετώ σταθερά τα τελευταία χρόνια από κάθε θέση ευθύνης κι αυτό θα συνεχίσω να κάνω, τιμώντας και ανταποδίδοντας την αγάπη και τη στήριξη των συμπολιτών μου, όπως την έζησα με μοναδικό τρόπο σε αυτή τη μακρά προεκλογική περίοδο των δύο αναμετρήσεων.

Μαζί μπορούμε περισσότερα, όταν η Χαλκιδική μας ενώνει.”


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα