Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Στη Συκιά και στο Μεταγγίτσι ο Γιάννης Τζίτζιος

Με μέλη του συνδυασμού του και φίλους συναντήθηκε στη Συκιά και στο Μεταγγίτσι ο υποψήφιος Δήμαρχος Σιθωνίας, Γιάννης Τζίτζιος, όπου ανέλυσε το πρόγραμμά του και αναφέρθηκε σε μείζονα ζητήματα της περιοχής με τα οποία θα ασχοληθεί η παράταξή του από την πρώτη μέρα της νέας δημοτικής περιόδου.


Ο κ. Τζίτζιος ζήτησε την ενεργή συμπαράταξη όλων σε μια κοινή προσπάθεια για την ισχυροποίηση του Δήμου Σιθωνίας, τη βελτίωση των συνθηκών ποιότητας ζωής και τη διασφάλιση προοπτικής για τη νέα γενιά του τόπους.


"Η συκοφαντία, το ψέμα και ο οχετός λάσπης εναντίον μας δεν μας πτοούν γιατί οι συνδημότες μου ξέρουν πολύ καλά ποιος είμαι και μ’ έχουν τιμήσει με την εμπιστοσύνη τους. Δεν τους κορόιδεψα ποτέ και γνωρίζουν ποιος έχει εμπειρία, γνώση, προτάσεις και λύσεις, για να χαράξει την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Σιθωνίας. Η μεγάλη νίκη της Σιθωνίας έρχεται!", δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Σιθωνίας.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα