Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Γ. Γιώργος: «Στις 21 ψηφίζουμε, στις 22 συνεχίζουμε…»

Την προεκλογική εκστρατεία του ολοκλήρωσε απόψε ο υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής με τη ΝΔ, Γιάννης Γιώργος, με την ομιλία του στην γενέτειρά του Ιερισσό, όπου οι συμπολίτες του άνοιξαν την αγκαλιά τους σε έναν δικό τους άνθρωπο.

Οι Ιερισσιώτες τον τίμησαν με την παρουσία τους και έστειλαν μήνυμα νίκης, αποδεικνύοντας με τη μαζική τους προσέλευση ότι στο πρόσωπο του Γιάννη Γιώργου βλέπουν έναν δικό τους άνθρωπο, που δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται για την ανάπτυξη του τόπου του σε όλα τα επίπεδα και την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης, της οικονομικής ευμάρειας και της κοινωνικής συνοχής στην προ του Άθω περιοχή.

Ο κ. Γιώργος τόνισε ότι η Ιερισσός και η ευρύτερη περιοχή έχει τις δικές της ξεχωριστές ανάγκες και δεσμεύτηκε ότι με την ιδιότητα του βουλευτή, θα δρομολογήσει λύσεις για τα πιο βασικά προβλήματα που απασχολούν τους συμπολίτες του.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα έργα της ΠΕΧ στο Δήμο Αριστοτέλη:

Ενταγμένα στα Προγράμματα ΠΕΧ και ΠΔΕ

Έγιναν:

1. Περιφερειακή Αρναίας

2. Μελέτη του οδικού άξονα Θεσσαλονίκη -Πολύγυρος – Ιερισσός – Ουρανούπολη.

3. Ασφαλτοστρώσεις, διαγραμμίσεις και καθαρισμοί στο οδικό κύκλωμα αρμοδιότητας ΠΚΜ – ΠΕΧ και συνεχίζουμε (Ολυμπιάδα – όρια νομού, Τρυπητή Ουρανούπολη, Στάγειρα – Στρατονίκη, Παλαιοχώρι κλπ)

4. Καθαρισμοί ρεμάτων σε όλο το Δήμο και συνεχίζουμε…

5. Όρυγμα Ουρανούπολης

6. Επισκευή προσήνεμου μώλου Ιερισσού

7. Άμεσες παρεμβάσεις αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες του 2019, 2021 και 2022 και γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα.

Θα γίνουν:

Από το Πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής

•Τεχνικό στο ρέμα Γοματίου (κηροπλαστείο)

Ασφαλτοστρώσεις στα τμήματα:

1. Διασταύρωση Πλανάς – Ιερισσό

2. Διασταύρωση Πλανά – Παλαιοχώρι

3. Παλαιοχώρι – Στάγειρα

4. Στρατονίκη - Στρατώνι

5. Στρατώνι – Τρυπητή

• Ηλεκτροφωτισμός στον κόμβο Στρατωνίου

• Κοπή χόρτων Στρατώνι – Ιερισσό (άμεσα τις επόμενες 2 εβδομάδες)

Μέσω προγραμματικών συμβάσεων με χρηματοδότηση από τα προγράμματα ΠΕΧ τα εξής:

•Συντήρηση δρόμου Αρναίας - Στανού,

•Ασφαλτόστρωση στο δρόμο προς Κακούδια (από όρια Ιερισσού μέχρι οικισμό Μηχανικών)

•Αντικατάσταση φωτισμού και τοποθέτηση στηθαίου ασφαλείας από την Ιερισσό μέχρι το λιμάνι

•Σε συνεργασία με την Αρχαιολογία ανάδειξη αρχαιολογικού χώρου στα Στάγειρα.

•Συμμετοχή στη χρηματοδότηση για το κτίριο συνοριοφυλακής στη Μεγ. Παναγία και την χρήση του ως κτίριο πολλαπλών χρήσεων.

•Κατασκευή πεζοδρομίων στον επαρχιακό δρόμο στο ύψος των Ν. Ρόδων

«Όταν είμαι εδώ και βλέπω φίλους, συμμαθητές και δικούς μου ανθρώπους η συγκίνηση πάντα είναι μεγάλη γιατί βρίσκομαι στον τόπο όπου έκανα τα πρώτα μου βήματα. Ιδιαίτερα σ’ αυτήν την προεκλογική περίοδο, επέλεξα να κάνω την τελευταία ομιλία μου από τον τόπο που γεννήθηκα, για να πάρω δύναμη από σας και πίστη, ότι το αύριο θα είναι ευοίωνο για την Ιερισσό και τη Χαλκιδική μας. Σας ευχαριστώ για την στήριξή σας, για την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας. Για όλους τους αγώνες που με ειλικρίνεια δώσαμε μαζί για τον τόπο μας. Σας ευχαριστώ για τη δύναμη που απλόχερα και σταθερά μου δίνετε να συνεχίσω αυτή την προσπάθεια. Την Κυριακή στέλνουμε στη Βουλή ανθρώπους με εμπειρία, γνώση και όρεξη για δουλειά!» κατέληξε ο κ. Γιώργος.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα