Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Τούρκοι τουρίστες της Ανατολικής Θράκης επιλέγουν τη Σιθωνία

 Ο πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτορείων Ανατολικής Θράκης TÜRSAB, Orhan Çebi, επισκέπτεται το Δήμο Σιθωνίας μαζί με τουριστικούς  πράκτορες και δημοσιογράφους της γειτονικής χώρας, στο πλαίσιο της συνεργασίας που ξεκίνησε τον περσινό Απρίλιο με σκοπό την προώθηση των τουριστικών αφίξεων από τη γείτονα χώρα.

 

Ο πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Σιθωνίας, Στέλιος  Κωστίκας τόνισε ότι σε συνεργασία με τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής συνεχίζονται οι προσπάθειες για αύξηση των διανυκτερεύσεων στη Σιθωνία και την ανάπτυξη του οδικού τουρισμού από την περιοχή της Ανατολικής Θράκης.

 

"Ήδη από το περσινό καλοκαίρι άρχισε να διαφαίνεται η αυξητική τάση των επισκέψεων από την Τουρκία στη Σιθωνία, γεγονός που μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε τις προσοπάθειές μας" ανέφερε στο halkidikinews.gr o κ. Κωστίκας. 

Η Ανατολική Θράκη της Τουρκίας απέχει 4 με 5 ώρες από τη Σιθωνία και έχει πληθυσμό περίπου 6 εκατομμύρια. Στην Αδριανούπολη υπάρχει Προξενική Αρχή της Ελλάδας όπου γίνεται έκδοση της βίζας. Η Ανατολική Θράκη είναι από τις πιο οικονομικά ανερχόμενες περιοχές της Τουρκίας με 3.000 περίπου εργοστάσια πολυεθνικών εταιριών. 

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα