Τετάρτη, 01 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Χαλκιδική

Τους υποψήφιους βουλευτές για την εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, πρόκειται για πολίτες, καταξιωμένους στις τοπικές κοινωνίες και στο επάγγελμά τους. «Και όλοι τους πιστοί στο όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Ελλάδα του 2027» συμπληρώνει η Πειραιώς.

Το ψηφοδέλτιο της Χαλκιδικής απαρτίζουν οι:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ τ. ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

ΜΥΛΩΝΑ ΖΑΦΕΙΡΟΥΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

ΠΑΡΓΑ – ΛΑΘΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

ΤΑΣΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Στη Χαλκιδική ο αντιπεριφερειάρχης, Γιάννης Γιώργος "κέρδισε" τη μάχη στην Πειραιώς και ίσως είναι ο μοναδικός εν ενεργεία αντιπεριφερειάρχης που μπαίνει σε ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Το θέμα της συμμετοχής των νυν αντιπεριφερειαρχών στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια, είχε κλείσει με δηλώσεις του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος.

Η επόμενη έκπληξη είναι η υποψηφιότητα της Μαρίας Πάργα Λαθούρη από τη Συκιά, που είναι δημοτική σύμβουλος Σιθωνίας. Η εργατικότητα και η δυναμική της κ. Λαθούρη στην τοπική αυτοδιοίκηση φαίνεται πως συνεκτιμήθηκαν από τη ΝΔ, καθώς πριν από ένα μήνα περίπου της ζητήθηκε από την Πειραιώς το βιογραφικό της μαζί και άλλων δύο γυναικών, από τις οποίες θα επέλεγαν μία.

Η κάθοδος της Ζαφειρούλας Μυλωνά θερούταν βέβαιη στο ψηφοδέλτιο, καθώς ο αποχωρήσας βουλευτής, Γιώργος Βαγιωνάς ανακοίνωσε από το καλοκαίρι ότι θα στηρίξει την κ. Μυλωνά και όπως αναφέρουν καλά γνωρίζοντες το παρασκήνιο, "επέβαλε" τρόπον τινά στην Πειραιώς να την συμπεριλάβει.

Ο Γρηγόρης Τάσιος και ο Ευθύμης Καρανάσιος ήταν δύο υποψήφιοι που αναμενόταν η τοποθέτησή τους στο ψηφοδέλτιο, καθώς οι δυό τους έχουν αναμετρηθεί ξανά στις εκλογές του 2019, όταν "κονταροχτυπήθηκαν" και ο Ευθύμης Καρανάσιος πέρασε τον Γρηγόρη Τάσιο για 322 σταυρούς.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα