Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Μήνυμα του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Τάσου Κανέλη

"Μετά την συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής όπου ανακοινώθηκαν επίσημα τα ψηφοδέλτια που θα οδηγήσουν την παράταξή μας στις επικείμενες Εθνικές εκλογές, επικυρώθηκε η συμμετοχή μου ως υποψήφιος Βουλευτής στον Νομό Χαλκιδικής.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και την αρμόδια επιτροπή συγκρότησης ψηφοδελτίων για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου.

Αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή και ευθύνη, ως νέος, καθώς καλούμαι μαζί με άξιους συνυποψηφίους να εκπροσωπήσω την παράταξή μας στον κοινό αγώνα για την συλλογική πρόοδο, την ανάπτυξη, τη νέα προοπτική για τον τόπο και την συμμετοχή των καθημερινών ανθρώπων στην πολιτική. Έναν αγώνα με ήθος, αρχές, συνέπεια και σεβασμό απέναντι στους πολίτες της Χαλκιδικής.

Η νέα γενιά την οποία εκπροσωπώ, μπορεί να γίνει διαμορφωτής και σημαντικό κομμάτι των εξελίξεων. Μια γενιά η οποία έπεσε πάνω σε δυο κρίσεις, βίωσε το ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον που δημιουργήθηκε από αυτές, και έχει καταφέρει να διαγράψει αξιόλογη πορεία μέσα σε πολλές αντιξοότητες.

Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στον Νομό Χαλκιδικής αποτελεί μια υποψηφιότητα με στόχο την ανανέωση. Μια ανανέωση με περιεχόμενο, προτάσεις, νέες ιδέες αλλά και με σεβασμό στην ιστορία, τις αξίες και στην παρακαταθήκη της παράταξής μας.

Καλή επιτυχία στους υποψηφίους – Καλό αγώνα σε όλους.

Τάσος Κανέλης
Υποψήφιος Βουλευτής
Νομού Χαλκιδικής"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα