Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ένα «ανθρώπινο γλυπτό» του Ειδικού Σχολείου Πολυγύρου

Ένα ανθρώπινο γλυπτό φτιαγμένο από πλαστικά μπουκάλια τοποθέτησε το Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου με σκοπό την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση του κοινού. 

 

Το γλυπτό κατασκευάστηκε από τους μαθητές  με τη βοήθεια των δασκάλων τους, στο πλαίσιο της συνεργασίας του σχολείου με την ΜΚΟ Greenpeace και της συμμετοχής του στο project «Breakfree» ενάντια στην ανισότητα, την αδικία και τις κλιματικές αλλαγές. 

 

Στο Δημαρχείο τούς υποδέχτηκαν οι αντιδήμαρχοι, Χρήστος Βορδός, Δημήτριος Ζαγγίλας και Ιωάννης Σιμώνης, οι οποίοι τους καλωσόρισαν και φωτογραφήθηκαν μαζί τους. Η δράση αυτή του Ειδικού Σχολείου έρχεται να συμπληρώσει τη γενικότερη προσπάθεια, που υλοποιείται στον δήμο μας από φορείς και πολίτες για την προστασία του περιβάλλοντος.

 

Tο 2017 έχει χαρακτηριστεί με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου «έτος ανακύκλωσης» ώστε η προσπάθεια για ευαισθητοποίηση παράλληλα με δράσεις που αναπτύσσει ο Δήμος Πολυγύρου όπως η ανακύκλωση υλικών συσκευασίας, ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, λαμπτήρων και κομποστοποίηση κατ΄ οίκον, να γίνει ακόμη εντονότερη.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα