Παρασκευή, 03 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Ταυτοποιήθηκαν ακόμα τρία ζευγάρια που καταγράφτηκαν από κάμερες ενοικιαζομένου

Συνεχίζονται οι έρευνες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, που έχει αναλάβει πλέον την υπόθεση με τις κρυφές κάμερες σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Άθυτο. Σύμφωνα με την αστυνομία, εντοπίστηκαν τρία ακόμα ζευγάρια που απεικονίζονται στις κάμερες.

Οι αρχές έχουν κατασχέσει πάνω από τέσσερις κάμερες και ο έλεγχος ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, γεγονός που δεν αποκλείει να εντοπιστούν και άλλα ζευγάρια που παρακολουθούνταν μέσω των καμερών. Τα άτομα αυτά αναμένεται να κληθούν για να καταθέσουν.

Συνολικά λοιπόν, τέσσερα ζευγάρια έχουν ταυτοποιηθεί ότι απεικονίζονται στις κάμερες, με πρώτο το ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη που έκανε και την καταγγελία στο ΑΤ Παύλου Μελά. Να σημειωθεί ότι η κοπέλα από το πρώτο ζευγάρι, ήταν υπάλληλος του καταστήματος εστίασης που διέθετε ο ιδιοκτήτης των δωματίων.

Η Αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει μέσω και των κρατήσεων τα ονόματα των ατόμων που διέμεναν στα δωμάτια για να κληθούν σε περίπτωση που προκύψει πως απεικονίζονται στα βίντεο.

Ο 33χρονος ιδιοκτήτης των ενοικιαζόμενων δωματίων, μετά τον σάλο που προκλήθηκε ξήλωσε μέχρι και τις ταμπέλες του τουριστικού καταλύματος και έχει κλείσει και το κατάστημα εστίασης που διέθετε, ενώ έχει παραιτηθεί και όλο το προσωπικό.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα