Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ποτάμι για Σκουριές: Αφού διέσυραν τη χώρα κατέληξαν στο αυτονόητο

Η ταραχώδης διαδρομή, που διένυσε η συγκεκριμένη επένδυση, όπως και άλλες,- Ελληνικό, Πειραιάς, Ρόδος κ.ά.- θα θυμίζουν συνεχώς το κόστος που καταβάλλει η κοινωνία, θυσία στις οβιδιακές μεταμορφώσεις της ανερμάτιστης πολιτικής της κυβέρνησης, αναφέρει το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη

\Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για το θέμα που έχει προκύψει με τη μονάδα εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές της Χαλκιδικής κάνει το Ποτάμι.

«Με τις τελευταίες υπογραφές του κ.Σταθάκη για τον Ελληνικό Χρυσό, ολοκληρώνεται η παράσταση ενός ακόμη κυβερνητικού δράματος» αναφέρουν οι συνεργάτες του Σταύρου Θεοδωράκη και προσθέτουν αναφερόμενοι στην «κωλοτούμπα» του αρμόδιου υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας: «Αφού έστησαν ανταρτοπολέμους, συγκρούσεις, κοινωνικό διχασμό και διέσυραν διεθνώς τη χώρα με πρωταγωνιστή τον εμμονικό Σκουρλέτη κατέληξαν στα αυτονόητα».

 

«Η Ελληνικός Χρυσός» συνεχίζει το Ποτάμι «είναι μία μεγάλη άμεση ξένη επένδυση, από αυτές που χρειάζεται η ελληνική οικονομία, και μπορεί να αποτελέσει διαβατήριο στις διεθνείς επενδυτικές αγορές. Η ελληνική οικονομία, για να ξεφύγει από τον κλοιό της ύφεσης χρειάζεται στα επόμενα χρόνια, επενδύσεις τουλάχιστον €100 δις και οι περισσότερες θα έλθουν από το εξωτερικό, αφού η εθνική αποταμίευση έχει εξανεμισθεί».

 

Και καταλήγει η ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον τομεάρχη Οικονομίας, Ανάπτυξης, Βιομηχανίας και Ανταγωνισμού και τον τομεάρχη Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής του Ποταμιού: «Η ταραχώδης διαδρομή, που διένυσε η συγκεκριμένη επένδυση, όπως και άλλες,- Ελληνικό, Πειραιάς, Ρόδος κ.ά.- θα θυμίζουν συνεχώς το κόστος που καταβάλλει η κοινωνία, θυσία στις οβιδιακές μεταμορφώσεις της ανερμάτιστης πολιτικής μιας κυβέρνησης ιδεολογικών φατριών που είναι πάντα ως προτεραιότητα το επικοινωνιακό της και όχι το εθνικό συμφέρον».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα