Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Δηλώσεις συγχαρητηρίων στην Ελίνα Τζένγκο

Δήμαρχος Ν. Προποντίδας, Μανώλης Καρράς

"Τα ειλικρινή και θερμά μου συγχαρητήρια
στην Ελίνα Τζένγκο, που από χθες βρίσκεται στην κορυφή του ακοντισμού στην Ευρώπη. Ήταν θέμα χρόνου. Όλοι το πιστεύαμε, όλοι το περιμέναμε. Μία βολή στα 65,81 μ. της χάρισε το χρυσό μετάλλιο και σε όλους εμάς απίστευτη χαρά και περηφάνια. Η αγωνιστικότητα, η μαχητικότητα, το πείσμα και η σκληρή δουλειά της, έφεραν το ποθητό αποτέλεσμα. Εύχομαι ολόψυχα συνέχεια των αθλητικών επιτυχιών, καθώς η Ελίνα για τον χαρακτήρα, το ήθος και την ευγένειά της έχει κατακτήσει το χρυσό εδώ και χρόνια.
Δεν θα μπορούσα μη συγχαρώ και να ευχαριστήσω τον άνθρωπο, που είναι η ψυχή του τμήματος στίβου του Α.Σ. Κένταυρος στη Ν. Καλλικράτεια, τον προπονητή Γ. Μποτσκαρίωβ. Ακούραστος, πρόθυμος, ταλαντούχος, είναι αδιαμφισβήτητα ο προπονητής των επιτυχιών.
Ως ελάχιστη ένδειξη τιμής η δημοτική αρχή θα υποδεχτεί την αθλήτρια και τον προπονητή για την απόδοση τιμών στο Δημοτικό Κατάστημα Ν. Καλλικράτειας, την ημέρα άφιξης της αποστολής, την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022, περίπου στις 6 και μισή το απόγευμα".

Βουλευτής Χαλκιδικής, Κυριακή Μάλαμα

"Θερμά συγχαρητήρια στην Ελίνα. Με την βολή της σήκωσε την Ελλάδα ψηλά.
Θερμά συγχαρητήρια στην Ελίνα Τζένγκο για την μεγάλη πανευρωπαϊκή πρωτιά της στον ακοντισμό γυναικών. Θερμά συγχαρητήρια και στον προπονητή της Γιώργο Μποσκαρίωφ για την μεθοδική και ακούραστη δουλειά του με τα νέα παιδιά της Χαλκιδικής στις ρίψεις.
Ακόμα μεγαλύτερες νίκες και διακρίσεις τους περιμένουν!
Σε αυτή την στιγμή χαράς, όμως, καλό είναι να υπογραμμίσουμε ότι ακόμα αναμένεται ένα γήπεδο ρίψεων άξιο των επιτυχιών των αθλητών της Νέας Καλλικράτειας.
Η Πολιτεία να σταθεί αρωγός σε αυτή την ανάγκη και να προχωρήσει στην κατασκευή του".

Βουλευτής Χαλκιδικής, Απόστολος Πάνας

"Πριν ένα χρόνο στη Βουλή όταν εξασφαλίζαμε τις δεσμεύσεις για το αυτονόητο, ώστε να υπάρξει αξιοπρεπής χώρος άθλησης των αθλητριών και αθλητών του Κένταυρου,με την ένταξη για κατασκευή του χώρου ρίψεων γηπέδου Ν. Ηράκλειας Χαλκιδικής μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, μιλούσα για τη Dream team του Ελληνικού Στίβου των επόμενων χρόνων.
Τότε δεν πίστευα,ότι αυτή η πρόβλεψή μου, θα γίνει πραγματικότητα τόσο σύντομα.
Συγχαρητήρια στην Ελίνα και στο προπονητή της Γιώργο για τη τεράστια επιτυχία τους!
Έκαναν όλη την Ελλάδα,τη Χαλκιδική και τη Ν.Καλλικράτεια υπερήφανη !
Εύχομαι, αυτή τους η επιτυχία, να γίνει η αιτία
να αναγνωριστεί η μεγάλη αξία αυτής της ομάδας,αλλά και του προπονητή της,όπως πραγματικά τους αξίζει!"

Πρόεδρος ΠΟΞ, Γρηγόρης Τάσιος

"Ελινα σε ευχαριστούμε! Σαν την Χαλκιδική δεν έχει … και στο ακόντιο!

Έκανες περήφανη όλη την Ελλάδα, αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν υπάρχει ψυχή και θέληση. Με το ταλέντο και τη δύναμη σου έχεις μπροστά πολλές κορυφές να κατακτήσεις και όλη η Χαλκιδική είναι δίπλα σου και σε καμαρώνει σαν φωτεινό πρότυπο για τον τόπο μας και το μέλλον του".

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

"Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο συγχαίρει την πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό Ελίνα Τζένγκο, φοιτήτρια του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού!
Οι Πρυτανικές Αρχές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό, Ελίνα Τζένγκο, για τη σπουδαία διάκρισή της.
Η Ελίνα Τζένγκο, φοιτήτρια του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ, με τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μονάχο και το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στον ακοντισμό μας γεμίζει υπερηφάνεια, χαρά και συγκίνηση. Η «χρυσή» της διάκριση συνιστά τιμή για το Πανεπιστήμιό μας.
Ευχόμαστε να επιτυγχάνει πάντα όλους τους υψηλούς στόχους που θέτει στη ζωή της και να κατακτά την κορυφή σε κάθε διοργάνωση στην οποία συμμετέχει.
Οι Πρυτανικές Αρχές"

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα