Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Επανεξελέγη πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής ο Ν. Χατζηαλέξης

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εγγραφής και ταυτοποίησης μελών στο Μητρώο της ΟΝΝΕΔ στην Ελλάδα και τις οργανώσεις του εξωτερικού.  Η διαδικασία εγγραφής ή επαναβεβαίωσης διεξήχθη ηλεκτρονικά από την Τρίτη 4 έως την Τετάρτη 12 Απριλίου 2017. 

 

Με το νέο Μητρώο Μελών, η ΟΝΝΕΔ έδωσε την δυνατότητα σε νέα αλλά και παλαιότερα στελέχη, να συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες που ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 30 Απριλίου.  Σε τοπικό επίπεδο, Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής, αναδείχθηκε ο Νίκος Χατζηαλέξης, ανανεώνοντας την θητεία του.

 

Μετά την επανεκλογή του ο κ. Χατζηαλέξης δήλωσε:  «Θέλω να ευχαριστήσω τις εκατοντάδες  νέες και τους νέους του τόπου μας, που ενσωματώθηκαν στην οργάνωση, παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα που ως γενιά  αντιμετωπίζουμε. Η μεγάλη συμμετοχή, ενισχύει την παρουσία της ΟΝΝΕΔ στον τόπο μας. Η ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής, παραμένει πιστή στο ιστορικό της παρελθόν, γεμάτη αισιοδοξία και δυναμισμό για τις μάχες και τους αγώνες που έρχονται. Θα είμαστε κοντά στους συνομηλίκους μας, δίπλα στα προβλήματα και τις δυσκολίες που όλοι βιώνουμε. Πιστεύουμε στην γενιά μας και για την γενιά μας εργαζόμαστε ενωμένοι, ως η μοναδική υπεύθυνη πολιτική νεολαία».

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα