Παρασκευή, 03 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνεχίζονται για 9η ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μάρτιν

Από στεριά και θάλασσα συνεχίζονται για 9η ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μάρτιν στη Χαλκιδική και στα παράλια της Πιερίας και της Λάρισας.

Οι σημερινές επιχειρήσεις ενισχύονται με μέλη του ΟΦΚΑΘ – Βάση Ετοιμότητας Παρανεστίου Δράμας με επαγγελματικό Drone χαρτογράφησης, θερμικής κάμερας και δύο σκάφη.

Στην επιχείρηση συμμετέχει και η BAYLINE SERVICES Ναυαγοσωστική Ακαδημία Ελλάδος με διάθεση σκαφών σε όλη τη χαρσόνησο της Κασσάνδρας από την πλευρά του Θερμαϊκού.

Ο 31χρονος τουρίστας παρασύρθηκε από ισχυρά θαλάσσια ρεύματα, ενώ κολυμπούσε, στην παραλία Μύτη, στο Ποσείδι της Χαλκιδικής. Η παρέα των τριών νεαρών από τα Σκόπια γιόρταζε τα γενέθλια του ενός στη Χαλκιδική και στη συνέχεια αποφάσισαν να βουτήξουν στη θάλασσα. Τα ισχυρά ρεύματα όμως τους παρέσυραν, θέτοντας σε θανάσιμο κίνδυνο τους τρεις φίλους. Ο πρώτος της παρέας, ο 25χρονος, διεσώθη αμέσως. Ο 30χρονος Ιβάν διεσώθη αφού πέρασε 18 ώρες στη θάλασσα και τα κατάφερε με τη βοήθεια μιας μπάλας.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα