Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στο 16ο Πολυσυνέδριο 'Καινοτομία & Ανάπτυξη'

Σε μια αλλιώτικη, "περιπατητική" συνέντευξη τύπου στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχε σήμερα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, Γιάννης Κουφίδης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διεξαγωγής του 16ου πολυσυνεδρίου ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ, που διοργανώνεται από το ka-business.gr και την Rallio Lepidou, με θέμα τις προοπτικές του αγροδιατροφικού κλάδου, το Σάββατο 27 Μαίου στο Κτήμα Χρηστίδη, στην Άνω Περαία.


Η συνέντευξη τύπου, στην οποία συμμετείχαν από το Δήμο Θεσσαλονίκης, ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας και η κ. Μαρία Καραγιάννη, ο Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ κ. Μιχαήλ Γεράνης, η κ. Γεωργία Δώδου, υπεύθυνη Marketing της Στοάς Μοδιάνο καθώς και ο Πρόεδρος των βιολογικών αγορών Θεσσαλονίκης Ιωάννης Παπαδόπουλος, ξεκίνησε από την αγορά Μοδιάνο, συνεχίστηκε στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου παρουσιάστηκαν οι νέοι καφέ κάδοι, που θα τοποθετηθούν για συλλογή των οργανικών αποβλήτων και ολοκληρώθηκε στην Πλατεία Άθωνος, όπου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής αναφέρθηκε στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού της Χαλκιδικής και παρουσίασε το πρόγραμμα #TASTEHALKIDIKI.


Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής συμμετέχει στο 16ο Πολυσυνέδριο στην Ενότητα Χαλκιδική: αγροτουριστικός προορισμός, όπου θα γίνει αναλυτική παρουσίαση του #TASTEHALKIDIKI. Το Επιμελητήριο θα εκπροσωπήσει η Μαρία Καραβανά, μέλος Δ.Σ. και Υπεύθυνη Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων, Πρόεδρος Δ.Σ. OLIVELLAS.

Το πρόγραμμα του 16oυ Πολυσυνέδριου θα το βρείτε εδώ: https://ka-business.gr/.../2022/04/TELIKO_PROGRAMMA.pdf
 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα