Σάββατο, 04 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Ομιλία της Κ. Μάλαμα στο 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ -VIDEO-

Τα χαμόγελα και ο ενθουσιασμός περίσσεψαν στο κατάμεστο γήπεδο του Τάε κβο Ντο όπου άνοιξε τις εργασίες του το 3ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία. Ήταν άλλωστε η πρώτη μεγάλη συνάντηση για τα μέλη του κόμματος, αφού η πανδημία καθυστέρησε αρκετά τη διεξαγωγή του συνεδρίου.

Η βουλευτής Χαλκιδικής και αναπληρωτής τομεάρχης Μακεδονίας - Θράκης, Κυριακή Μάλαμα στην ομιλία της στο πλαίσιο του Συνεδρίου τόνισε ότι αυτό αποτελεί κοινωνικό και πολιτικό γεγονός που θα καθορίσει την αλλαγή των κοινωνικών συσχετισμών και την επικράτηση ενός μεγάλου προοδευτικού κοινωνικού ρεύματος.

"φουγκραζόμενοι τα σημεία αυτά των καιρών, πρέπει να προχωρήσουμε στην μεγάλη τομή της εκλογής των οργάνων και της ηγεσίας μας από την βάση κι αυτό να αποφασιστεί με πολύ μεγάλη αποδοχή και πλειοψηφία. Δεν θέλουμε να είμαστε κόμμα των στελεχών. Θέλουμε να είμαστε κόμμα των μελών, των μελών που έχουν δύναμη, ρόλο και λόγο" ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Μάλαμα.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα