Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Έκλεβαν μπαταρίες από τρακτέρ και εκσκαφείς

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, δύο ημεδαποί ηλικίας 26 και 19 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, οι προαναφερόμενοι το χρονικό διάστημα από 20-4-2017 έως και το μεσημέρι της 21-4-2017, αλλά και σε δύο περιπτώσεις το αμέσως προηγούμενο διάστημα, αφαίρεσαν από αγροτικά μηχανήματα και μηχανήματα έργων, συνολικά 6 συσσωρευτές (μπαταρίες) αξίας 2.100 ευρώ. 

 

Στο μεταξύ, από την διεξοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας προέκυψε για την υπόθεση και η εμπλοκή ενός 24χρονου ημεδαπού ο οποίος εντοπίστηκε χθες (22-4-2017) το μεσημέρι περιοχή της Χαλκιδικής και συνελήφθη.

 

Ειδικότερα, ο 24χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, πήγε σε σημείο σε περιοχή της Χαλκιδικής προκειμένου να αγοράσει τα παραπάνω κλεμμένα αντικείμενα. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 24χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βέροιας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών για κλοπή από κοινού κατ’ εξακολούθηση.

 

Τα κλεμμένα αντικείμενα εντοπίσθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

halkidikinews.gr

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα