Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εξετάσεις για την απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου

Οι εξετάσεις για την απόκτηση Απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου για άτομα ηλικίας άνω των 16 ετών, για το σχολικό έτος 2021-2022, θα πραγματοποιηθούν στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου.

Συγκεκριμένα, στις 10 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 17.00 μ.μ., στην αίθουσα με αριθμό 12 του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου αρμοδιότητας της Δ/νσης Π.Ε. Χαλκιδικής.

➡ Η διεύθυνση της συγκεκριμένης σχολικής μονάδας είναι : Μακεδονίας & Μ. Αλεξάνδρου, Πολύγυρος.
➡ Ο αριθμός τηλεφώνου για επικοινωνία είναι: 23710-23915.

Η προσέλευση των συμμετεχόντων θα γίνει από τη βορινή είσοδο του σχολικού κτιρίου. Η διαδικασία των εξετάσεων θα γίνει τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για να αποφευχθεί ο κίνδυνος διάδοσης του κορωνοιού covid 19.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να υποβάλουν εκτός από την αίτησή τους και τα εξής δικαιολογητικά:
1. Πιστοποιητικό γέννησης
2. Φωτοτυπία ταυτότητας
3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 για τον τόπο διαμονής τους

Η κατάθεση των δικαιολογητικών θα γίνεται αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο mail της Διεύθυνσης Π.Ε. Χαλκιδικής που είναι το εξής:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., έως και τη Δευτέρα 07-02-2022.
Τονίζουμε και πάλι ότι δικαίωμα συμμετοχής για την απόκτηση του παραπάνω τίτλου σπουδών έχουν μόνον όσοι συμπλήρωσαν το 16ο έτος της ηλικίας τους και διαμένουν σε περιοχές του Ν. Χαλκιδικής.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα