Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Οι μεγαλύτερες λαγάνες σε Χανιά και Γιάννενα!

Οι… μερακλήδες αρτοποιοί έβαλαν τα «καλά» τους και έφτιαξαν χορταστικές, στο μάτι και το στομάχι λαγάνες. Ποιοι είναι οι τυχεροί που θα τις απολαύσουν;

Λαγάνες μεγέθους ρεκόρ φτιάχτηκαν από αρτοποιούς των Χανίων και των Ιωαννίνων.

Συγκεκριμένα, σήμερα παραμονή Καθαράς Δευτέρας που οι φούρνοι έχουν την τιμητική τους, δύο από αυτούς έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό… υπερβάλλοντάς τον παράλληλα.

 

Σε φούρνο στις Βρύσες Αποκορώνου Χανίων είπαν να γιορτάσουν την ημέρα φτιάχνοντας μια λαγάνα 100 κιλών! Για τη δημιουργία της λαγάνας γίγας, ενδεικτικό είναι ότι, χρειάστηκαν 50 κιλά αλεύρι!

 

Όπως είναι αναμενόμενο, η λαγάνα θα κοσμήσει τη βιτρίνα του καταστήματος, γράφει μάλιστα πάνω και «Καλή Σαρακοστή». Εκτός βέβαια κι αν βρεθεί κάποιος να την αγοράσει, αλλά κυρίως να την κουβαλήσει…

Ανάλογη έμπνευση είχε κι ένας φούρνος στο Κουρμανιό των Ιωαννίνων. Κι εκεί μία λαγάνα γίγας κοσμεί τη βιτρίνα του καταστήματος, που είπε να βάλει τα γιορτινά του.

Και το πέτυχε, αφού τόσο οι Γιαννιώτες, όσο και οι επισκέπτες της πόλης σταματούν εκεί για να θαυμάσουν την τεραστίων διαστάσεων λαγάνα!

 

ant1news.gr
Φωτογραφίες: flashnews.gr, epirusgate.blogspot.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα