Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Με τα τρακτέρ στο Λευκό Πύργο -ΦΩΤΟ/VIDEO-

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έφτασαν με τα τρακτέρ τους οι αγρότες από τα Μάλγαρα, που είχαν ξεκινήσει περίπου στις 12:00 το μεσημέρι από τα διόδια των Μαλγάρων.

Οι αγρότες κινήθηκαν σε πορεία με τα τρακτέρ μέσω της παραλιακής Λεωφόρου Νίκης με κατάληξη στον Λευκό Πύργο, όπου θα παραμείνουν για περίπου δύο ώρες.

 

Η διαμαρτυρία τους αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, αλλά και γενικότερα για τα άλλα μέτρα της κυβέρνησης που όπως λένε, αφανίζουν τον κλάδο. Μάλιστα γίνεται και με αφορμή της έκθεσης Zootechnia που πραγματοποιείται, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Επ' αόριστον αποκλεισμένη και στα δύο ρεύματα παραμένει για έκτη ημέρα η λεωφόρος Γεωργικής Σχολής, στα πράσινα φανάρια (διασταύρωση πριν το αεροδρόμιο Μακεδονία), από αγρότες και κτηνοτρόφους Νομού Χαλκιδικής και αρκετών περιοχών της ανατολικής Θεσσαλονίκης. 

 

Η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται από παρακαμπτήριες οδούς και η μετάβαση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» είναι εφικτή, μόνο μέσω των παρακαμπτήριων οδών.

 

Φωτογραφίες/video: life-events.gr/

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα