Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Στα ύψη η τιμή της βενζίνης - Πίνακας με φθηνότερες τιμές της αμόλυβδης στη Χαλκιδική

Με αυξήσεις μπήκε το νέο έτος στην άμεση και έμμεση φορολογία καθώς τέθηκαν σε ισχύ οι σχετικές διατάξεις του φορολογικού νόμου, με τις τιμές σε πετρέλαιο και βενζίνη να σημειώνουν σημαντική άνοδο σε όλη την χώρα, αγγίζοντας τα 1,80 ευρώ το λίτρο σε ορισμένες περιοχές, όπως στα Δωδεκάνησα και στο νομό Εύβοιας.

 

Σύμφωνα με στοιχεία που αντλήθηκαν από το Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων που ανήκει στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, ο ειδικός φόρος κατανάλωσης αυξήθηκε κατά 3 λεπτά το λίτρο (από τα 0,67 στα 0,7 ευρώ το λίτρο) στη βενζίνη, κατά 8 λεπτά το λίτρο (από τα 0,33 στα 0,41 ευρώ το λίτρο) στο πετρέλαιο κίνησης και κατά 10 λεπτά το λίτρο (από τα 0,33 στα 0,43 ευρώ το λίτρο) στο υγραέριο κίνησης.

Στη Χαλκιδική, στο πιο φθηνό πρατήριο με σημερινή ημερομηνία δήλωσης τιμής, μπορεί κάποιος να βρει βενζίνη στην τιμή του 1,499 ευρώ το λίτρο, στην περιοχή των Ν.Μουδανιών, ενώ από περιοχή σε περιοχή, οι τιμές ποικίλουν και σε κάποια πρατήρια ξεπερνούν το 1,70 ευρώ το λίτρο. 

Δείτε τον πίνακα με βάση τα στοιχεία του Παρατηρητηρίου και σημερινή δήλωση τιμής και δείτε που μπορείτε να προμηθευτείτε πιο φθηνά βενζίνη.

halkidikinews.gr

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα