Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Ελλάδα

Ανοίγει αύριο το νέο Α21 για το επίδομα παιδιού

Ανοίγει αύριο Παρασκευή 25 Μαΐου το Α21 για το 2018. Η υποβολή είναι απαραίτητο να γίνει για την καταβολή του επιδόματος παιδιού 2018 από τον ΟΠΕΚΑ.

 

Η υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου ανέφερε ότι ζητήθηκε από το υπουργείο Εργασίας να ανοίξει την συγκεκριμένη ημερομηνία, ώστε να έχουν υποβάλλει περισσότεροι δικαιούχοι φορολογικές δηλώσεις, προκειμένου να λάβουν το επίδομα τέκνων. 

 

Η κ. Φωτίου τόνισε ότι σε μόλις 5 ημέρες η νέα πλατφόρμα θα βγάζει το αποτέλεσμα αφού έχουν γίνει οι απαραίτητες διασταυρώσεις και θα ξέρουν οι δικαιούχοι το ποσό του επιδόματος που θα λάβουν.

 

Από τις 25 έως τις 27 Ιουνίου θα καταβληθεί η δεύτερη δόση του νέου επιδόματος παιδιού 2018 που πλέον καταβάλλεται από τον ΟΠΕΚΑ, κάθε δίμηνο.

Οι δικαιούχοι θα έχουν περιθώριο να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι και τις 20 Ιουνίου, έως και μία εβδομάδα δηλαδή πριν από την καταβολή του επιδόματος.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα