Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Οι υπεύθυνοι εκλογών της ΝΔ στην Κεντρική Μακεδονία

Για έναν καλύτερο συντονισμό του προεκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε τον ορισμό υπευθύνων βουλευτών σε κάθε περιφέρεια της χώρας στη συνεδρίαση των τομεαρχών της ΝΔ. 

 

Στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας την ευθύνη ανέλαβαν ο αντιπρόεδρος του κόμματος Κωστής Χατζηδάκης και η Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α' Αθηνών, Όλγα Κεφαλογιάννη.

 

Οι τομεάρχες με την κατανομή που εγινε στις 13 περιφερειες αναλαμβάνουν την πολιτική ευθύνη ενόψει εθνικών και αυτοδιοικητικών εκλογών, ενώ θα υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι για κάθε περιφέρεια και θα πρέπει σύντομα να παρουσιάσουν αποτελέσματα. 

 

Ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε την κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει την ημερομηνία των αυτοδιοικητικών εκλογών και το εκλογικό σύστημα με το οποίο θα γίνουν. «Εφόσον οι εκλογές γίνουν το 2018 και η ΝΔ θα είναι κυβέρνηση, οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα γίνουν μαζί με τις ευρωεκλογές τον Ιούνιο του 2019 και με το εκλογικό σύστημα που ισχύει σήμερα».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα