Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Σταματούν τις πτήσεις τους από τη Θεσσαλονίκη κι άλλες εταιρείες

Η μία μετά την άλλη έρχονται οι ματαιώσεις των πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο "Μακεδονία", καθώς μετά την αεροπορική εταιρεία, Easyjet, η Eurowings και η Wizzair θα εκτελούν μέχρι νεωτέρας όλα τους τα δρομολόγια από και προς τη Θεσσαλονίκη από το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» της Καβάλας.

 

Οι αεροπορικές εταιρείες προχωρούν στην ενέργεια αυτή, εξαιτίας των έργων αναβάθμισης που υλοποιούνται, στο χερσαίο τμήμα του διαδρόμου 10/28 και στην έκταση που αυτός διασταυρώνεται με τον διάδρομο 16/34.

 

“Σας ενημερώνουμε ότι οι αεροπορικές εταιρείες Easyjet, Eurowings, Wizzair εκτελούν μέχρι νεωτέρας όλα τους τα δρομολόγια από και προς τη Θεσσαλονίκη από το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» της Καβάλας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον ακριβή προγραμματισμό των πτήσεων καθώς επίσης και για τα θέματα που αφορούν στη μετάβασή σας από και προς το αεροδρόμιο της Καβάλας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την αεροπορική σας εταιρεία ή τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα. Ευχαριστούμε” αναφέρει σε ανακοίνωσή του το αεροδρόμιο "Μακεδονία".

πηγή:thestival.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα