Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Οι αγρότες έκλεισαν το τελωνείο των Ευζώνων

Στις 14.00 αποχώρησαν τελικά απο το τελωνείο Ευζώνων, στα σύνορα της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ οι αγρότες και κτηνοτρόφοι του Δήμου Παιονίας, Νομού Κιλκίς. Υπογραμμίζεται ότι οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα, έφθασαν στο σημείο λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι και πραγματοποίησαν συμβολικό αποκλεισμό, στέλνοντας μήνημα στην κυβέρνηση "είμαστε σε εγρήγορση και παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις", επισήμανε ο πρόεδρος του σωματείου των αγροτών και κτηνοτρόφων Δήμου Παιονίας, Θωμάς Καρυπίδης.

Υπενθύμισε ότι στις 17/12 συνεδρίαζει στη Λάρισα η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων, όπου και θα αποφασιστεί το τι μέλλει γενέσθαι σε επίπεδο κινητοποιήσεων. "Ότι θα βγούμε στους δρόμους μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι σχεδόν βέβαιο, απλώς μένει να καθορίσουμε τα σημεία όπου θα εγκατασταθούμε", είπε χαρακτηριστικά.

Η συμβολική αυτή κινητοποίηση των αγροτών και κτηνοτρόφων του Δήμου Παιονίας ξεκίνησε στις 12.30 το μεσημέρι. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα