Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Η Πολωνία στη Θεσσαλονίκη για την ανάπτυξη του επαγγελματικού τουρισμού

To 1o ταξίδι εξοικείωσης (fam trip) από την Πολωνία, αποκλειστικά με επαγγελματίες της MICE (Meetings, Incentives, Conferences, Events) βιομηχανίας διοργάνωσε με επιτυχία το Thessaloniki Convention Bureau -TCB, με την υποστήριξη της Aegean Airlines από τις 04 έως τις 07 Οκτωβρίου 2017, στη Θεσσαλονίκη.



Εννέα εκπρόσωποι διακεκριμένων εταιρειών συνεδριακού τουρισμού και ταξιδιών κινήτρων από την Πολωνία επισκέφθηκαν τη Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά και γνώρισαν την πόλη μέσα από ένα καλά δομημένο αλλά και απαιτητικό πρόγραμμα. Η επιλογή και πρόσκληση των εταιρειών έγινε από τον κ. Adam Marciniec, Sales Manager της Aegean Airlines στην Πολωνία σε συνεργασία με το TCB.

Στο πλαίσιο του fam trip, το ΤCB οργάνωσε, αποκλειστικά για τα μέλη του φορέα, Β2Β συναντήσεις με τους συμμετέχοντες από την Πολωνία. Σε 2 ημέρες πραγματοποιήθηκαν συνολικά 250 επαγγελματικές συναντήσεις όπου τα μέλη του TCB είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις εταιρείες τους αλλά και να γνωρίσουν τις ανάγκες της αγοράς της Πολωνίας.



Οι συμμετέχοντες ξεναγήθηκαν στη Θεσσαλονίκη και πραγματοποιήσαν επισκέψεις επιθεώρησης χώρων και υποδομών (site inspections) στα συνεδριακά κέντρα και ξενοδοχεία – μέλη του TCB.  Εντυπωσιάστηκαν από την πλούσια γαστρονομία που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν από διαπρεπείς chefs.  Η επίσκεψη τους στη Χαλκιδική ολοκλήρωσε την πρώτη αυτή γνωριμία τους με τον προορισμό συνολικά, εμπλουτίζοντας με τις πλούσιες επιλογές που προσφέρει, ουσιαστικά τις εμπειρίες που μπορούν να παρέχουν οι διοργανωτές στους πελάτες τους.

Η αγορά της Πολωνίας, ήταν η πρώτη στρατηγική επιλογή για την πραγματοποίηση του πρώτου fam trip του TCB αφού η συγκεκριμένη αγορά παρουσιάζει υψηλό ενδιαφέρον για τη Θεσσαλονίκη. Ο εξερχόμενος τουρισμός στην Πολωνία σημειώνει ραγδαία άνοδο τα τελευταία 4 χρόνια εξαιτίας της οικονομικής ανάπτυξης που βιώνει η χώρα συνολικά.  Κατά συνέπεια και αναφορικά με την αγορά MICE παρατηρείται μεγάλη αύξηση στη ζήτηση για ταξίδια κινήτρων υψηλού επιπέδου.



Το Thessaloniki Convention Bureau ευχαριστεί θερμά τα μέλη του για την υποστήριξή τους στη διοργάνωση του Fam Trip, διαμορφώνοντας έτσι μια μοναδική εμπειρία για τους συμμετέχοντες με τις υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που τους προσέφεραν.

Ακόμη, το Thessaloniki Convention Bureau ευχαριστεί την αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines, κύριο χορηγό αερομεταφορών, καθώς και όλα τα μέλη του για την ουσιαστική συμβολή στην επιτυχημένη διοργάνωση.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα