Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024

Ε Ελλάδα

Δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα πρώτα αποτελέσματα

Δηλώσεις μετά τα πρώτα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών έκανε το βράδυ της Κυριακής (9/6/24) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, από τα γραφεία της ΝΔ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε φτάσει στα γραφεία του κόμματος λίγο πριν τις 19.00 το απόγευμα, λίγο πριν τα Exit Poll δηλαδή και παρακολούθησε από εκεί την εξέλιξη των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Ο πρωθυπουργός έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους:

«Ευχαριστώ από καρδιάς όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες. Οι ευρωβουλευτές μας θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Το κόμμα μας δεν έφτασε στο στόχο που είχαμε θέσει… Γνωρίζαμε εξαρχής ότι αυτή η εκλογή θα ήταν πολύ δύσκολη. Προεκλογικά έλειψε ο ουσιαστικός προβληματισμός για το μέλλον της Ευρώπης ενώ υπήρξαν και πολλοί ψηφοφόροι που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για την καθημερινότητά τους με πρώτο την ακρίβεια».

«Σημειώνω ότι στη Γαλλία και στη Γερμανία κραταιά κυβερνητικά κόμματα υποχώρησαν ενώ στην Ελλάδα η ΝΔ παραμένει κυρίαρχη» είπε ο πρωθυπουργός.

«Οι εκλογές αυτές γίνονται αφετηρία μιας νέας διαδρομής πριν το 2027. Από αύριο στρεφόμαστε με μεγαλύτερη ένταση στα προβλήματα. Έχουμε 3 χρόνια μπροστά μας χωρίς εκλογές. Όπως η Ελλάδα του 2024 είναι καλύτερη από το 2019 έτσι και η Ελλάδα του 2027 θα είναι καλύτερη από τη σημερινή» κατέληξε ο πρωθυπουργός.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα