Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024

Ε Ελλάδα

Ο Κώστας Καραΐσκος υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΙΚΗ -VIDEO-

Ο Κώστας Καραΐσκος γεννήθηκε στην Κομοτηνή το 1962. Σπούδασε μαθηματικά στο ΑΠΘ κι εργάστηκε ως καθηγητής στην ιδιωτική και δημόσια Εκπαίδευση. Η σύζυγος του Κώστα Καραΐσκου κατάγεται από τη Σάρτη, οπότε για τον ίδιο είναι γνωστή η Χαλκιδική και τα προβλήματά της.

Δραστηριοποιήθηκε πολιτικά από τα φοιτητικά του χρόνια, χωρίς όμως ποτέ να ενταχθεί σε κάποιο κόμμα. Πρωταγωνίστησε στη δημιουργία σωματείων στη Θράκη, μέσῳ των οποίων επιχειρήθηκε ουσιαστική παρέμβαση στο μειονοτικό ζήτημα της περιοχής πέρα από τις καθιερωμένες γραμμές. Με ἕδρα την Κομοτηνή εξέδιδε τον δεκαπενθήμερο «Ἀντιφωνητή» επί 18 περίπου χρόνια (1998-2016) ως έντυπο γνώμης με συνδρομητές σε όλη τήν Ἑλλάδα, με απολύτως εναλλακτικό περιεχόμενο και μέ παράλληλη οργάνωση πλήθους πολιτικών καί πνευματικών ἐκδηλώσεων. Δημιούργησε, μαζί με τόν ίδιο κύκλο ἀνθρώπων, την παράταξη πολιτών ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ πού από τό 2010 και μέχρι σήμερα ἐκπροσωπεί στο δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνή τίς ἴδιες εθνολαϊκές, αντικαθεστωτικές ιδέες. Παράλληλα μετείχε στήν Κίνηση Πολιτών ΑΡΔΗΝ για 20 περίπου χρόνια, στη ΣΠΙΘΑ τοῦ Μίκη Θεοδωράκη και σήμερα συνεργάζεται μέ το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ.

Ο Κ. Καραΐσκος μιλώντας στο Radio STAR 95,5 ανέφερε στο γιατί αποφάσισε να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΙΚΗ. 

"Η ΝΙΚΗ είναι ένας νέος πολιτικός χώρος, χωρίς βαρίδια και σκελετούς στα ντουλάπια. Είναι άνθρωποι καθαροί, καλοπροαίρετοι και είναι ανοιχτοί σε ιδέες που δεν ταυτίζονται απόλυτα με τις δικές τους. Βλέποντας αυτήν την πολιτική ευρυχωρία αποφάσισα και γω να συμπορευτώ με τη ΝΙΚΗ και να είμαι υποψήφιος στις ευρωεκλογές" ανέφερε ο κ. Καραΐσκος.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα