Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Ε Ελλάδα

Ο Δάσκαλος Δημήτρης Νατσιός απαντά σε όλα τα ερωτήματα για τη ΝΙΚΗ

Ο κ. Δημήτρης Νατσιός επικεφαλής του πολιτικού κινήματος ΝΙΚΗ από το στούντιο του militaire channel απαντά σε όλα όσα λέγονται ,γράφονται, ακούγονται, φημολογούνται μετά από το εκλογικό αποτέλεσμα που πέτυχε η ΝΙΚΗ στις εκλογές της 21ης Μαίου.


Ο κ.Νατσιός εξηγεί τι πιστεύει η ΝΙΚΗ, πως και γιατί προέκυψε ,ποιοι είναι οι άνθρωποι που την αποτελούν και ποιοι είναι οι στόχοι τους.

Πολύ συχνά στη συνέντευξη προστρέχει στην ιστορία και ειδικά στον Κολοκοτρώνη. Δεν κρύβει ότι η ΝΙΚΗ είναι ένα «συντηρητικό» κίνημα και εξηγεί τι είναι ο «υγιής συντηρητισμός».

Μιλά για «παιδομάζωμα» στα ελληνικά σχολεία. Τι είναι αυτό το «παιδομάζωμα»;

«Η Ελλάδα είναι μικρό κράτος αλλά μεγάλη πνευματική δύναμη» ,υποστηρίζει ο κ.Νατσιός και προτείνει να επιστρέψουμε και να δυναμώσουμε τις ρίζες μας.

«Δεν μιλάμε για στείρο συντηρητισμό και άγονη προγονολατρεία», λέει ο κ.Νατσιός. Προτείνει ότι πρέπει να καινοτομήσουμε πατώντας πάνω στη σοφία των προγόνων και της ιστορίας μας.
Θεωρεί το δημογραφικό και την Παιδεία τα δύο μεγάλα θέματα από τα οποία πρέπει να ξεκινήσουμε την «ανάσταση της χώρας».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα