Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Η Ελλάδα είναι ο προορισμός που ξεχωρίζει για το καλοκαίρι

 Σύμφωνα με την εταιρία ταξιδίων Thomas Cook, η Ελλάδα είναι ο προορισμός «που ξεχωρίζει» γι΄ αυτό το καλοκαίρι, ενώ είχε καλές επιδόσεις και κατά τη διάρκεια του χειμώνα.


Τα έσοδα για διακοπές στην Ελλάδα αυξήθηκαν κατά 36%, αλλά για την Τουρκία μειώθηκαν κατά 41%, καθώς η χώρα πλήττεται από πολιτική αστάθεια και τρομοκρατικές επιθέσεις.


Ο διευθύνων σύμβουλος Πέτερ Φανκχάουζερ δήλωσε: «Καθώς κοιτάμε τη σημαντική θερινή περίοδο, βλέπουμε ισχυρή ζήτηση από πελάτες στις περισσότερες αγορές μας. Η Ελλάδα συνεχίζει να είναι ο προορισμός που ξεχωρίζει για το καλοκαίρι του 2017 ενώ οι πελάτες επίσης αναζητούν μικρότερους ευρωπαϊκούς προορισμούς όπως η Κύπρος και η Βουλγαρία, καθώς και να ταξιδέψουν ακόμα μακρύτερα».


Αύξηση 3% σημείωσαν τα έσοδα της εταιρίας λόγω της υψηλότερης ζήτησης για χειμερινές διακοπές στην Ελλάδα καθώς και για μακρινούς προορισμούς, σύμφωνα με την εφημερίδα Financial Times.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα