Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Διακρίσεις για τους σφαιροβόλους του Κενταύρου Ν. Καλλικράτειας -VIDEO-

Πολύ καλές επιδόσεις σημειώθηκαν στη σφαιροβολία των Ανδρών, από τους θαλητές του Κενταύρου Ν. Καλλικράτειας, στους Αγώνες ρίψεων "Χάρης Χατζηαδαμίδης", που έγιναν στο Κιλκίς.

 

Με στόχο τη διοργάνωση του Μπίντγκοζ προετοιμάζεται ο Τάσος Λατιφλάρι του Κενταύρου που στο σημερινό αγώνα έστειλε τη σφαίρα στα 18,38 μ. και επίσης βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ στον ανοιχτό, καθώς είχε 18,27μ. από φετινό Χειμερινό Κύπελλο της Θεσσαλονίκης.

 

Ο Κυριάκος Ζώτος ωστόσο ήταν ο νικητής με βολή στα 18,39 μ., επίδοση που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ στον ανοιχτό στίβο και δείχνει πως είναι στο σωστό δρόμο ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων, που θα γίνει το καλοκαίρι στο Μπίντγκοζ. Ο αθλητής του Δημήτρη Μιχελαράκη είχε μία ακόμη έγκυρη βολή στα 17,95 μέτρα.

  

Οι δύο ρίπτες έδειξαν για μία ακόμη φορά που στο Μπίντγκοζ μπορούν να διεκδικήσουν μια καλή παρουσία.

 

Η τριάδα των νικητών έκλεισε από τον φοβερό έφηβο, Οδυσσέα Μουζενίδη και αυτός του Κενταύρου Καλλικράτειας που έστειλε την αντρική σφαίρα στα 18,14 μ. και πρόσθεσε στο ενεργητικό του μία ακόμη εντυπωσιακή παρουσία. Ο νεαρός φαίνεται πως σύντομα θα απειλήσει το δικό του πλέον πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων ανοιχτού με την αντρική σφαίρα, που είναι 18,30 μ. από τον χειμώνα. Ο Μουζενίδης ήταν νικητής και στη σφαιροβολία Εφήβων με 19,47 μέτρα.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα