Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Παράπονα εκφράζει η διοίκηση του Τορωναίου Αφύτου για τη διαιτησία στον αγώνα της Τετάρτης

Έντονα παράπονα εξέφρασε η διοίκηση του Τορωναίου Αφύτου για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Άρη Παλαιοχωρίου και σε ανακοίνωσή της ζητά από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣΧ να ερευνήσει την συμπεριφορά ενός εκ των διαιτητών του αγώνα ... 

 

Η διοίκηση του Τορωναίου Αφύτου αναφέρει χαρακτηριστικά:

 

 

"Η ομάδα μας ηττήθηκε με το παραπάνω σκορ από την πολύ καλή και ανώτερη ομάδα του ΑΡΗ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ.

Αν και βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ με γκολ του Νίκου ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, η ομάδα μας ισοφαρίστηκε κοντά στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι απουσίες που είχαμε (Αλέξανδρος Σιούζος, Παναγιώτης Λογγινιδης, Γερασιμου Πολύκαρπος καθώς και ο τραυματισμός του τερματοφύλακα μας ΜΑΥΡΙΔΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ) είχαν σαν αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την κούραση και την ένταξη νεαρών ποδοσφαιριστών από τον προπονητή μας, να γύρει η πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του ΑΡΗ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ και να δεχτούμε ακόμη τέσσερα τέρματα.

Άψογη η φιλοξενεία της γηπεδούχου ομάδας και πολύ καλή η διαιτητική τριάδα. Ηταν ένα αποτέλεσμα δίκαιο.

Το μόνο μελανό σημείο ήταν κατά την αποχώρηση του προέδρου της ομάδας μας απο το γραφείο των διαιτητών,καθώς ο δεύτερος βοηθός διαιτητής κύριος ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ήταν ερεστικότατος και όπως τιμωρούν την ομάδα μας για το παραμικρό έτσι, εάν υπάρχει δικαιοσύνη, πρέπει να τιμωρούνται για την συμπεριφορά τους και οι διαιτητές και συγκεκριμένα ο κύριος ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ, γιατί όπως απαιτούν από τους παράγοντες όλων των ομάδων να τους σέβονται, έτσι και ΑΥΤΟΙ πρέπει να σέβονται τον κόπο μας, τις ώρες που είμαστε μακριά από τις οικογένειες μας, τις δουλειές μας και τα χόμπι μας.

Περιμένουμε απο την επιτροπή της πειθαρχικής της Ε.Π.Σ.Χαλκιδικης να μας καλέσει σε απολογία (καθώς ειμαστε πλέον συνηθισμένοι σε αυτά),και να εξηγήσουμε τι πραγματικά συνέβη,έχουμε μάρτυρες και παράγοντες του ΑΡΗ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα