Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Στο Στάδιο Κασσανδρείας ο τελικός Κυπέλλου Χαλκιδικής - Πρόσκληση των φιλάθλων από τον πρόεδρο του Αθλ. Οργανισμού

Στο ανακαινισμένο Δημοτικό Στάδιο Κασσανδρείας θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Χαλκιδικής, την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 15.30, μεταξύ των ομάδων της Ολύνθου και της Ν. Τρίγλιας, μετά από απόφαση της ΕΠΣ Χαλκιδικής. 

 

Η επιλογή του Δημοτικού Σταδίου της Κασσάνδρας δεν έγινε τυχαία από την Ένωση, καθώς πρόσφατα ανακαινίσθηκε με τη χρηματοδότηση του Αθλητικού Οργανισμού Κασσάνδρας σε συνεργασία με τον Άρη Κασσανδρείας. 

 

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Χαλκιδικής στο Στάδιό μας, διότι είναι ένας αθλητικός χώρος που πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, ειδικά μετά την ανακαίνιση που κάναμε και είχαμε τη βοήθεια και την προσωπική εργασία των παιδιών του Άρη Κασσανδρείας» ανέφερε στο halkidikinews.gr o πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Κασσάνδρας, Σπύρος Πουλιός.

 

Με μέριμνα του Αθλητικού Οργανισμού έγινε επανασπορά και συντήρηση του χλοοτάπητα, ανακαινίστηκαν τα αποδυτήρια και οι κερκίδες, ενώ έγιναν και εργασίες ανάπλασης του περιβάλλοντα χώρου. 

 

«Πιστεύουμε ότι το Δημοτικό Στάδιο της Κασσανδρείας είναι ο καταλληλότερος χώρος για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Χαλκιδικής και προσκαλούμε τον φίλαθλο κόσμο της Ολύνθου και της Νέας Τρίγλιας να έλθουν στον τελικό για να τους φιλοξενήσουμε και να απολαύσουν έναν ωραίο αγώνα από τις ομάδες τους» είπε ο κ.Πουλιός. 

 

του Θοδωρή Δούκα
halkidikinews.gr

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα