Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Την άνοδο στη Football League πανηγυρίζει η ομάδα της Τρίγλιας!

Σε… αχαρτογράφητα ύδατα πλέει πλέον το “πειρατικό” της Τρίγλιας, που πανηγύρισε τη δεύτερη σερί άνοδο.

Η Χαλκιδική, που το 2004 είχε εκπρόσωπο στην κατηγορία την Κασσάνδρα, αποκτά ξανά ομάδα να τη… διαφημίζει, με την ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη να γράφει ιστορία.

 

Παρότι πρωτάρα στη Γ´ Εθνική (πέρυσι στο τοπικό), η Τρίγλια έκανε τη μεγάλη υπέρβαση και μπαίνει… φουριόζα στο “κλαμπ” των επαγγελματικών κατηγοριών.

 

Η πόρτα της Φούτμπολ Λιγκ “ξεκλείδωσε” σήμερα, με το 1-0 στη Χρυσούπολη επί του Νέστου, παρά την απουσία του Σουάνη και το 0-0 του πρώτου γύρου εντός, που άφηνε ανοιχτούς λογαριασμούς.

 

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και έφτασαν δίκαια στη νίκη, με ηγέτη τον Γιάννη Ντούνγκα, που έκανε… πράματα και “θάματα”.

 

Ο πρώτος σκόρερ της Τρίγλιας στο 43´ κέρδισε το πέναλτι από τον Μκρτσιάν στο οποίο ευστόχησε ο ίδιος, για το 0-1 σε καίριο τάιμινγκ, γκολ που έμελλε να κρίνει τόσο το ματς, όσο και την άνοδο.

 

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη μένει με την πίκρα και την απογοήτευση, για τη διπλή χαμένη ευκαιρία, αφού στην κανονική διάρκεια έχασε στο τέλος τον τίτλο από την Καβάλα στον 1ο όμιλο, ενώ… έχυσε και την “καρδάρα” με το γάλα σήμερα, μέσα στην έδρα της, στη δεύτερη ευκαιρία των μπαράζ.

πηγή: arenafm.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα